Úgy látszik, családi dráma van kialakulóban Mischa Bartonéknál. A 29 éves színésznő ugyanis anyukájával pereskedik a bíróságon.

Mischa Barton azt állítja, hogy anyukája, Nuala Barton pénzt lopott tőle, hogy megvegyen egy 7,8 millió dolláros Beverly Hills-i luxusingatlant, ahol ráadásul a színésznő nem szívesen látott vendég.

A People magazinnak sikerült megszereznie néhány bírósági papírt, amelyekből az is kiderült, hogy a színésznő tartja el több mint egy évtizede a szüleit, akiknek nincs önálló keresete. Mischa Barton azt is felhozta a per kapcsán, hogy anyukája korábban visszaélt a nevével: butikot nyitott, és az ő nevével reklámozta és adta el a termékeket.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Egyébként Mischa Barton házán is százezer dolláros jelzálog van, vagyis úgy néz ki, hogy igazán sok pénze a családból senkinek sincs, mégis mindannyian a luxust akarják.

Robin Williams hagyatékán veszekszik a család
Nem Mischa  Bartonéké az egyetlen Hollywood-i család, amely a pénzen veszekszik. Ahogy a Life.hu is megírta, Robin Williams gyerekei és özvegye szintén a bíróságon pereskednek.