Családi botrány! Mischa Barton beperelte az anyukáját, mert pénzt lopott tőle

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
luxusingatlan család Beverly Hills Mischa Barton jelzálog lopás bíróság per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, családi dráma van kialakulóban Mischa Bartonéknál. A 29 éves színésznő ugyanis anyukájával pereskedik a bíróságon.

Mischa Barton azt állítja, hogy anyukája, Nuala Barton pénzt lopott tőle, hogy megvegyen egy 7,8 millió dolláros Beverly Hills-i luxusingatlant, ahol ráadásul a színésznő nem szívesen látott vendég.

A People magazinnak sikerült megszereznie néhány bírósági papírt, amelyekből az is kiderült, hogy a színésznő tartja el több mint egy évtizede a szüleit, akiknek nincs önálló keresete. Mischa Barton azt is felhozta a per kapcsán, hogy anyukája korábban visszaélt a nevével: butikot nyitott, és az ő nevével reklámozta és adta el a termékeket.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Egyébként Mischa Barton házán is százezer dolláros jelzálog van, vagyis úgy néz ki, hogy igazán sok pénze a családból senkinek sincs, mégis mindannyian a luxust akarják.

Robin Williams hagyatékán veszekszik a család

Nem Mischa Bartonéké az egyetlen Hollywood-i család, amely a pénzen veszekszik. Ahogy a Life.hu is megírta, Robin Williams gyerekei és özvegye szintén a bíróságon pereskednek.

Puzsér Róbert: "Hajdú Péter nem személyében, hanem a médiában betöltött szerepében szarkupac"http://www.life.hu/bulvar/20150408-sirva-biralta-hajdu-petert-a-birosagon-puzser-robert-az-utolso-szo-jogan.htmlA bíróság pénteken ítéletet hirdetett Hajdú Péter és Puzsér Róbert ügyében. A bíró kimondta, Puzsér bűnös, aki most egy videófelvételt is megmutatott a tárgyalásról. TV + BulvárOrigoEzért dobták ki az Éden Hotelből Beusthttp://www.life.hu/bulvar/20150408-a-tv2-eden-hotel-cimu-musoraban-beus-megutotte-adamot-ezert-kizartak.htmlRészegség, szexhiány és ellenszenv – ezek vezettek odáig, hogy a hotelbe plüssállatokkal beköltöző lánynak máris távoznia kellett a játékból. TV + BulvárOrigoFeltörték Radics Gigi webodaláthttp://www.life.hu/bulvar/20150407-radics-gigi-enekesno-nevevel-visszaeltek-es-weboldalat-feltortek.htmlAmerikából hazatérve komoly bosszúsággal kellett szembesülnie Radics Giginek, akinek feltörték a weboldalát. Az énekesnő már intézkedett is az ügyben. TV + BulvárOrigoA mélybe vetette magát Aleska Diamondhttp://www.life.hu/bulvar/20150407-aleska-diamond-a-tv2-mokka-elo-adasaban-a-melybe-vetette-magat-es-600-meter-melybol-ugrott-ki-egy.htmlÉletveszélyes mutatványra vállalkozott Aleska Diamond, aki a Mokka élő adásában ugrott ki 600 méter magasról egy helikopterből. Aleskát mindössze egy gumikötél tartotta.TV + Bulvár--Nagy Adri élete veszélybe kerülthttp://www.life.hu/bulvar/20150407-nagy-adri-a-tv2-joban-rosszban-szinesznojenek-eletveszelybe-kerult-az-elete.htmlÉdesanyjának köszönheti, hogy életben maradt a Jóban Rosszban színésznője, aki kiskorában annyira belefeledkezett a játékba, hogy nem vette észre a rá leselkedő veszélyeket.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huJudy tovább küzd a kilókkalhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-judy-tovabb-kuzd-a-kilokkal.htmlTerhessége alatt csak úgy szaladtak fel a kilók Judyra, aki kislánya, Maja születése után elhatározta, visszanyeri régi alakját. Sikerült neki, 20 kilót dobott le, de ő nem elégedett, ugyanis azóta visszahízott. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.