Még mindig nincs döntés Robin Williams hagyatékáról

Forrás: AFP/Jason Merritt -
örökség özvegy öngyilkosság dráma bíróság Robin Williams hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családi dráma folytatódik, Robin Williams hagyatéki tárgyalásán ugyanis még mindig nem született döntés, így a per tovább húzódik. A legközelebbi tárgyalást június 1-re tűzték ki.

A tavaly augusztusban elhunyt sztár örökségére többen is igényt tartanak: harmadik felesége, akivel halálakor is együtt élt, és az első két házasságából született gyerekei harcolnak a színész pénzéért és személyes tárgyaiért.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A sztár végrendelete szerint gyerekeire hagyta személyes tárgyait, és mivel özvegyével 2011-ben házassági szerződést kötött, az 50 millió dolláros vagyon nagy részére sem tarthat igényt Susan Williams. Az özvegy szerint azonban a gyerekek mégis jogtalanul kezdték elhordani a San Fransisco melletti közös házuk ingóságait. Williams harmadik felesége szerint a gyerekek mindent elvisznek a házból, ami apjukhoz kötődik. Susan azért is harcol a bíróságon, hogy továbbra is közös otthonukban maradhasson, ahol egyébként Robin Williams elkövette az öngyilkosságot.

Súlyos beteg volt Robin Williams

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Robin Williams gyógyíthatatlan betegsége is közrejátszott abban, hogy öngyilkosságot követett el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.