Gáspár Evelin bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előszeretettel tölt fel magáról közösségi oldalaira fotókat Gáspár Evelin. A külföldön tanuló lánynak persze volt mikor megtanulni a pózolást, ugyanis gyerekkorában a fél életét kamerák előtt töltötte. 

Ahgy már többször is írtunk róla, bombanővé cseperedettGyőzike idősebb lánya. Édesapja szerint gazdag udvarlója van, külföldön tanul és nagy jövő áll előtte. Nos, ez majd kiderül, mi pedig most egy újabb bikinis fotót mutatunk meg róla.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Puzsér: "Meghurcol egy gátlástalan médiapszichopata"http://www.life.hu/bulvar/20150412-puzser-robert-ismet-a-hajdu-peter-ugyrol-beszelt.htmlPuzsér Róbert állítja: akit meghurcolnak, annak nem szégyen reszketnie. Igen, még mindig a Hajdú-perről van szó. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMellbimbókupakban napozott Éden Adrihttp://www.life.hu/bulvar/20150411-a-tv2-eden-hotel-jatekosa-eden-adri-mellbimbokupakban-napozott.htmlMi, a Life.hu szerkesztőségében jót szórakoztunk az Éden Hotel játékosainak leleményességén. Veletek is megosztjuk, jó szórakozást. TV + Bulvár--Viszlát, Éden Ádám! - Mehet a barátnője után a nagyképű játékoshttp://www.life.hu/bulvar/20150411-a-tv2-eden-hotel-cimu-musorabol-eden-adam-esett-ki.htmlNagy arccal jött be és gyorsan távozott az Éden Hotelből Ádám. Előbb barátnőjét, Melanie-t utálta ki a csapat, most pedig ő is mehetett utána... TV + Bulvár--Tóth Gabi: "Én nem vagyok egy egyéjszakás lány"http://www.life.hu/bulvar/20150410-a-playboy-partin-toth-gabit-takacs-nikolast-a-spoont-faggatta-a-szexrol.htmlA Life.hu riportere a csütörtök esti Playboy-partin hírességeket faggatott arról, hogy volt-e már részük extrém szexben. Az alábbi videóból kiderül. TV + BulvárOrigoTestalkata miatt csúfolják Az Ének iskolája diákjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150411-az-enek-iskolaja-diakjat-nemeth-davidot-csufoljak-az-iskolaban.htmlA TV2 tehetségkutatójának tanárai előtt énekelte ki magából fájdalmát Dávid. A kisfiú bizonyítani szeretne... TV + BulvárOrigoTökéletes bikinialakot villantott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20150411-bodi-sylvi-34-eves-bombaformaban-van-bikinialakot-villantott.htmlSzületésnapja alkalmából posztolt igazi vérforraló fotót Sylvi. A kommentelők egy része szerint a szépség igazi ajándékot adott a felvétellel rajongóinak. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.