Hillary Clinton vasárnap hivatalosan is bejelentette, hogy indulni fog az Egyesült Államok 2016-os elnökválasztásán.

Amennyiben Hillary terve bevállik, akkor ő lehet Amerika első női elnöke. Bill Clinton egykori amerikai elnök felesége hatalmas falakat bonthatna le ezzel, a női egyenjogúságért vívott harcában ez mérföldkőnek számítana – írja az amerikai Hello! magazin.

Forrás: AFP

Hillary Clinton a közösségi médiában egy videoüzeneten keresztül közölte, hogy ő is beszáll az elnökségért vívott küzdelembe.

"Versenybe szállok az elnökségért. A hétköznapi amerikaiaknak egy harcos védelmezőre van szükségük, és én akarok az a harcos védelmező lenni" - üzente követőinek a centrista politikusnak tekintett Clinton, aki immár másodjára száll ringbe, 2008-ban ugyanis a demokrata előválasztási küzdelemben, szoros versenyben maradt alul a jelenlegi elnökkel, Barack Obamával szemben.

"Útnak indulok, hogy kiérdemeljem az önök szavazatait" - tette hozzá a demokraták első jelentősebb elnökjelölt-aspiránsa, aki a 2008-as előválasztási küzdelemben elszenvedett veresége után is megőrizte anyagi támogatóinak és aktivistáinak hálózatát.

 

Így vérezték össze a lepedőjüket Clintonék
Több öltéssel kellett összevarrni Bill Clinton fejét, miután Hillary Clinton tudomást szerzett a Monica Lewinskyvel folytatott viszonyáról, és válaszként hozzávágott egy könyvet – állítja egy frissen megjelent, botrányszagú könyv.