Kiderült, miért lett véres Clintonék ágyneműje

Forrás: AFP/Wesley Hitt -
Monica Lewinsky vér Fehér Ház Hillary Clinton könyv titok Bill Clinton viszony ágynemű veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több öltéssel kellett összevarrni Bill Clinton fejét, miután Hillary Clinton tudomást szerzett a Monica Lewinskyvel folytatott viszonyáról, és válaszként hozzávágott egy könyvet – állítja egy frissen megjelent, botrányszagú könyv.

Kate Anderson Brower, aki korábban az amerikai elnöki hivatalban volt akkreditált tudósító, több száz embert faggatott ki a "The Residence: Inside the Private World of the White House" című legújabb könyvéhez, amelyben többek között a Clinton házaspár hálószobatitkai is felszínre kerülnek – írja az MTI.

Forrás: AFP/Wesley Hitt

Sokan tudni vélték, hogy a felindult first lady, miután tudomást szerzett Bill Clinton és Monica Lewinsky viszonyáról, egy lámpával vágta fejbe a férjét. A tettlegesség eszköze ugyanakkor egy, az ágy melletti éjjeliszekrényen tárolt olvasnivaló volt, emiatt lett véres az elnöki pár ágyneműje.

Az affér lelepleződése után az elnök 3-4 hónapig egy irodai kanapén aludt – derül ki Bower legfrissebb kötetéből.

Megbánta a történteket Monica Lewinsky

Több év hallgatás után először szólalt meg Bill Clinton egykori szeretője - a cikkért kattints ide!

Az amerikai médiában taglalt részletek szerint a Fehér Ház személyzete előtt már sokkal a lelepleződése előtt nyílt titok volt Bill Clinton és Monica Lewinsky 1995-ben kezdődött románca. A komornyikok, szobalányok és virágszállítók fültanúi voltak az elnöki pár veszekedésének is. A first lady, akit a házasságtörés lelepleződésénél is jobban bántott a sajtóhírverés, Roland Mesnier cukrász mokkatortáival vigasztalódott.

Bower más elnöki párok titkait is megszellőztette, többek között John F. Kennedy jól ismert hűtlenkedéseiről is írt, illetve arról, hogy mennyire szeretett meztelenül úszkálni a személyzet női tagjaival. De Carterék vízipipás marihuánafogyasztásáról is beszámolt, és Jimmy Carterről is szót ejt a könyvben, aki állítólag 2 héten át siratta, hogy nem sikerült az 1980-as újraválasztása.

5 félrelépés, amely nem kímélte a sztárfeleségeket

A hűség és a hűtlenség a hírességek életének éppúgy velejárója, mint nekünk, földi halandóknak. A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze a sztárvilág 5 legbotrányosabb félrelépését.
Aki megjövendölte a Kennedy-gyilkosságot - Jeane Dixon, a Fehér Ház jósnőjehttp://www.life.hu/horoszkop/20121009-jeane-dixon-a-feher-haz-josnoje.htmlAzt gondolnánk, hogy az ezotériának nincs helye a Fehér Ház falai között, a valóság azonban az, hogy az Egyesült Államok több elnöke is igénybe vette asztrológusok, jósok és médiumok segítségét. Nem egy döntést hoztak meg az ő befolyásuknak köszönhetően, és nem egy megállapodást írtak alá az általuk javasolt időpontban. Az egyik leghíresebb jósnő, aki több elnökhöz is bejáratos volt, Jeane Dixon, aki állítólag a Kennedy-gyilkosságot is megjósolta.HoroszkópOrigoMenő! Dobó Kata retró fotón pózol Bill Clintonnalhttp://www.life.hu/bulvar/20150127-dobo-kata-szineszno-retro-foton-pozolt-az-egykori-amerikai-elnokkel-bill-clintonnal.htmlA színésznő közösségi oldalán nosztalgiázott és megosztotta az egykori amerikai elnökkel közös fotóját, ahol éppen kezelnek egymással.TV + Bulvár--Fehér Ház: hazajáró elnökök kísértenekhttp://www.life.hu/horoszkop/20131025-feher-haz-hazajaro-elnokok-kisertenek.htmlA washingtoni Pennsylvania Avenue 1600. a világ egyik legfontosabb lakcíme: több mint kétszáz éve szolgál lakhelyül az Egyesült Államok elnökeinek. John Adams volt az első, aki 1800. november 1-jén beköltözhetett a Fehér Házba, majd példáját további negyvenkét elnök követte. Néhányan azonban hivatali idejük letelte után sem távoznak, ugyanis lelkük visszajár kísérteni egykori rezidenciájukra.Horoszkóp[origo]Máris megmutatta kislányát Chelsea Clinton: Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20140928-bill-clinton-lanya-chelsea-clinton-twitteren-osztotta-meg-elso-fotojat-kislanyarol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, amerikai idő szerint nem sokkal pénteken éjfél után megszületett Chelsea Clinton első gyermeke. A kisbaba a Charlotte Clinton Mezvinsky nevet kapta, tette közzé a Twitteren Bill Clinton lánya. Azóta pedig az első fotó is világot látott.Család--Szerelmi viszonyban van Tom Cruise és John Travolta?http://www.life.hu/intim/20150329-homoszexualis-viszony-van-tom-cruise-es-john-travolta-kozott-az-amerikai-lapok-kozott.htmlAzt pletykálják: a két színész között intim kapcsolat van. IntimAFPAgysérülteknek való szemüveget viselt Hillary Clinton?http://www.life.hu/news/20140514-nagy-port-kavart-az-egyesult-allamokban-hogy-agyserulteknek-valo-szemuveget-viselt-hillary-clinton.htmlPolitikai vihart kavart az Egyesült Államokban Carl Rove, a két választást megnyerő ifjabbik Bush elnök kampánystratégája azzal, hogy választ követelt arra, miért viselt Hillary Clinton 2012 és 2013 fordulóján olyan szemüveget, amilyet azok szoktak, akik agysérülést szenvedtek - írja az MTI. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.