Erdélyi Mónika lefogyott, dögösebb, mint valaha! Az egykori műsorvezető gyönyörűbb, mint bármikor, és az önbizalom csak úgy sugárzik belőle: dögös ruhákban jár, és a mosoly sosem tűnik el az arcáról. Elárulta, minek köszönheti az új külsőt!

 

Évekig téma volt a műsorvezetőnő túlsúlya, de  a jelek szerint  sikerült a közelmúltban leszámolnia ezzel a problémával. Mónika számos fogyókúrás módszert kipróbált az utóbbi években, hiszen nagyon dühítette, hogy nem tudta azt a formáját hozni, amiben igazán jól érezte magát.  

Forrás: Erdélyi Mónika

"Boldogabb vagyok, mint valaha, nagyon jól érzem magam a bőrömben. És örülök, ha ez látszik is rajtam. Ez egy tökéletes időszak most számomra. Tavaly nyáron diplomáztam konfliktuskezelésből és párkapcsolati terápiából, az egyetemmel párhuzamosan pedig egy különleges cukrászképzést is elvégeztem. Igaz, a két dolog köszönőviszonyban sincs egymással, mégis mindkettő fontos része lett az életemnek. Habár jelenleg állandó, saját műsorom nincsen, rendszeresen hívnak továbbra is műsorvezetőnek a különböző csatornákhoz vagy akár nagyszabású eseményekre. Az, hogy egyszerre számos dolgot is csináljak, sohasem állt tőlem távol. Amikor 10 éven át a Mónika Show-t vezettem, akkor is rengeteg más projektet csináltam mellette, hiszen azt vallom, hogy egy embernek mindig több lábon kell állnia, sosem szabad egy dologra feltenni az életünket. Ezt azóta fokozottan is így gondolom, mióta édesanya lettem. Így, bár szerencsés vagyok, hiszen a munkám a hobbim is egyben, azért a rengeteg feladat mellett természetesen mindig ügyelek arra, hogy a gyermekemre és a páromra is elég időm maradjon. Szerintem ez a kiegyensúlyozott élet titka" - mesél lelkesen Mónika, aki nem adta fel a reményt, és ismét kipróbált egy "csodaszert" .

"Elhatároztam, hogy kitűzöm magam elé a nagy célt, és ezúttal el is érem. Az egyik legjobb barátnőmtől hallottam egy különleges italporról, amely gyorsan, hatékonyan és tartósan segít megszabadulni a nemkívánt kilóktól méghozzá úgy, hogy biztosítja a szervezetem számára szükséges alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat. A napi két fogyókúrás ital mellett este egy könnyű étkezést, valamint gyümölcsöket, zöldségeket is beiktattam, így egyáltalán nem éreztem úgy, hogy sanyargatnám magam, egészséges ütemben, mégis hihetetlen hatékonyan tudtam fogyni. A mozgás pedig eddig is fontos része volt az életemnek, hiszen az egészséges életmód elengedhetetlen velejárója, csupán egy kis rendszert kellett vinnem az életembe. Az eredmény pedig mínusz 10 kilogramm lett"- árulta el hihetetlen fogyásának titkát Mónika.