Vastag Csaba kocsija szombaton egy este alatt két defektet kapott. Az énekes bízik benne, hogy ez csak véletlen, de kollégái ennél többre gyanakszanak

Csaba stábja valószínűsíti, hogy a négy – koncertjeiről két hete kitiltott – zaklató rajongóval hozható összefüggésbe a dolog. A nap huszonnégy órájában kö­vették a sztárt mindenhova. Az énekes természetesen kiakadt, a menedzsere segítségével igyekezett megoldani a helyzetet úgy, hogy privát üzenetet írtak a szóban forgó lányoknak, akiket azonnali hatállyal kitiltottak a kon­certekről, és felszólították őket arra is, hogy soha többé ne jelenjenek meg Csaba fellépésein.

Forrás: Facebook/Vastag Csaba


Most, a fura defektek után az énekes menedzsere, Posztobányi Andor ezt írta ki vasárnap reggel a Facebook-oldalára: „A második 'véletlen’ defekt egy este koncert után... Mennyi erre az esély? (...) Durvul a helyzet.” 

"'Engem nem lehet megijeszteni. Hálás vagyok a rajongóknak, akik tudnak erről a helyzetről. A reakció­juk az volt, hogy minden koncertemen és nyilvános megjelenésemkor óvnak engem és az autómat is, nem hinném, hogy másnak ilyen lelkes rajongóközössége lenne" - tette hozzá Csaba, de a stábját sokkolta az eset.  A csapat most hétvégén is közvetlen életveszélyben volt. Ha nem veszik észre a kiszúrt gumikat, 120-nál simán elszállhattak volna az autópályán.

"Mindenképpen szakértőket kérünk fel, hogy tisztázzuk, szándékosan okozott-e defektet valaki"mondta el a Borsnak a menedzser.