Vastag Csaba életveszélyben? A stábját sokkolta az eset

defekt Vastag Csaba életveszély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba kocsija szombaton egy este alatt két defektet kapott. Az énekes bízik benne, hogy ez csak véletlen, de kollégái ennél többre gyanakszanak

Csaba stábja valószínűsíti, hogy a négy – koncertjeiről két hete kitiltott – zaklató rajongóval hozható összefüggésbe a dolog. A nap huszonnégy órájában kö­vették a sztárt mindenhova. Az énekes természetesen kiakadt, a menedzsere segítségével igyekezett megoldani a helyzetet úgy, hogy privát üzenetet írtak a szóban forgó lányoknak, akiket azonnali hatállyal kitiltottak a kon­certekről, és felszólították őket arra is, hogy soha többé ne jelenjenek meg Csaba fellépésein.

Forrás: Facebook/Vastag Csaba


Most, a fura defektek után az énekes menedzsere, Posztobányi Andor ezt írta ki vasárnap reggel a Facebook-oldalára: „A második 'véletlen’ defekt egy este koncert után... Mennyi erre az esély? (...) Durvul a helyzet.”

"'Engem nem lehet megijeszteni. Hálás vagyok a rajongóknak, akik tudnak erről a helyzetről. A reakció­juk az volt, hogy minden koncertemen és nyilvános megjelenésemkor óvnak engem és az autómat is, nem hinném, hogy másnak ilyen lelkes rajongóközössége lenne" - tette hozzá Csaba, de a stábját sokkolta az eset. A csapat most hétvégén is közvetlen életveszélyben volt. Ha nem veszik észre a kiszúrt gumikat, 120-nál simán elszállhattak volna az autópályán.

"Mindenképpen szakértőket kérünk fel, hogy tisztázzuk, szándékosan okozott-e defektet valaki"mondta el a Borsnak a menedzser.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.