Várhegyi Lucas Palmira Galambos Lajos Zoltán Erika Sláger TV trombita Rising Star Keresztes Ildikó visszatérés showműsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan és sokáig találgatták, hogy hova igazol az egyik legsikeresebb zenész. Most végre fény derül a titokra: Galambos Lajos a Sláger TV-n jelentkezik önálló műsorával.

Minden idők legnépszerűbb magyar trombitásának vadonatúj műsora április 19-én debütál. Az Egy est Galambos Lajcsival első adásában feltűnnek többek között a Rising Star ifjú tehetségei: Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek és Singh Viki, valamint fellép Az ének iskolájának egyik legnagyobb kedvence, Karcagi Janika is. Rajtuk kívül olyan befutott sztárok is szerepelnek majd, mint Zoltán Erika, Dankó Szilvi, Patai Anna, Keresztes Ildikó, Dér Heni, Bangó Margit és Emilio, Mészáros Árpád Zsolt, Kefir, valamint az Irigy Hónaljmirigy.

Forrás: Sláger TV

„Jó érzékem van a tehetségek felkutatásához, Mága Zoltán, Havasi Balázs és az Irigy Hónaljmirigy is nálam szerepeltek először televízióban. A műsorban láthatunk majd olyan hosszú ideje népszerű előadókat, akik az én műsoraimban tűntek fel, de ifjú zenészeket is bemutatok. A tehetségkutatók nem adnak hosszú távú lehetőségeket a fiataloknak, én azonban baráti jobbot nyújtok nekik" – mondta Galambos Lajcsi.

„Az inspirál a leginkább, hogy ebben a műsorban megmutathatom a valódi személyiségemet és a vendégek is szabadon kibontakozhatnak" – tette hozzá a házigazda, aki azt is elárulta, hogy bár több országos kereskedelmi adó megkereste, ő mégis a Sláger TV-t választotta. „20 éve vagyok a saját műsorom producere és házigazdája, a Dáridó rekordjait még senkinek sem sikerült megdöntenie. A Sláger TV profi stábjával azon dolgozunk majd, hogy újabb nézettségi csúcsokat érjünk el" – mondta a zenész/producer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.