Esőkabátra és széldzsekire fel! Pénteken jön a hidegfront

Forrás: Thinkstock -
eső hidegfront hideg időjárás Nyár Szél hűvös tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Délután viharral, esővel, széllel érkezik a hidegfront, ami egy csapásra véget vet a nyárias, vetkőztető időnek. Jövő héten még a télikabátokra is szükségünk lesz. 

Egy hétre elbúcsúzhatunk a nyári meleget idéző kellemes időjárástól. Pénteken északnyugat felől hidegfront éri el hazánkat. Hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és főként délutántól egyre több felé várható eső, zápor, helyenként zivatar. A szél megélénkül, és főként az ország déli felén erős, olykor viharos lesz. A hőmérséklet délután 19-25 fok között alakul.

Forrás: Thinkstock

Hétvégén szeles, esős időjárásban lesz részünk, de vasárnap már kikandikál a nap a felhők mögül. Felmelegedés azonban még nem várható, sőt éjszaka mélyre süllyed a hőmérők higanyszála. Hajnalban több helyen lehet gyenge fagy. Jövő héten marad a hűvös idő: a maximum hőmérsékletek 13 fok körül alakulnak. Este és hajnalban szükség lesz a télikabátra.

Nem befolyásolja szexuális életünket a Facebookhttp://www.life.hu/news/20150416-a-nagy-facebook-kutatasbol-feny-derul-arra-hogy-2015ben-kevesbe-valasztjuke-a-kozossegi-oldalt-a.htmlIdén is megjelent a Nagy Facebook-kutatás, amelyből fény derül arra is, hogy 2015-ben kevésbé választjuk-e a közösségi oldalt a szex helyett.News--Cukiság a köbön! Megtaláltuk a legkülönlegesebb házi kedvencethttp://www.life.hu/news/20150415-megtalaltuk-a-legkulonlegesebb-hazi-kedvencet-egy-mosomedvet.htmlA mosómaci, akárcsak egy kutyus, nyakörvet visel és pórázon is vezetheti gazdája.NewsOrigoMegtaláltuk a világ legdurvább munkahelyéthttp://www.life.hu/news/20150414-megtalaltuk-a-vilag-legdurvabb-munkahelyet-ami-egy-szikla-oldalaban-levo-utepites.htmlA kínai Road To Sky (az ég felé vezető út) építésén nem árt, ha a munkásember némi bátorsággal is fel van vértezve, amellett, hogy egyáltalán nincs tériszonya.News--Elképesztő! Nézd meg, mit rejt a Balaton fenekehttp://www.life.hu/news/20150413-nezd-meg-mit-rejt-a-balaton-feneke-lenyugozo-felvetelek-keszultek-a-balaton-ajarol.htmlLenyűgöző felvételre bukkantunk: a Balaton titokzatos világába nyerhetünk bepillantást a videóból.News--Keleti Ágnes után nevezné el magát Kim Kardashian nővé vált mostohaapja?http://www.life.hu/news/20150416-keleti-agnes-magyar-olimpiai-bajnok-utan-nevezne-el-magat-kim-kardashian-nove-valt-mostohaapja-bruce.htmlBruce Jenner a magyar sportolónő iránti tiszteletből venné föl az Ágnes nevet.News--Tom Hanks optikusnál járt Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150416-tom-hanks-budapesten-optikusnal-volt.htmlSzerda délben a világsztár néhány percre bement egy Ráday utcai optikába, majd elviharzott. Néhány rajongónak sikerült elcsípnie. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.