Ungár Anikó bűvésznő, szépségikon: a nő, akin nem fog az idő kereke. A szemfényvesztés nagymestere elárulta kirobbanó formájának, ragyogásának titkát!

 

Ungár Anikó sohasem titikolta, hogy mindent megtesz azért, hogy fiatalos maradjon. A bűvésznő valamit nagyon tud, ugyanis senki sem mondaná meg éveinek számát, csak egy elbüvőlő hölgyet látunk. 

Forrás Bársony Klinika

"Szeretek azonosulni és belesimulni a kor ritmusába.Véleményem szerint a szépség, a fiatalosság, sőt az egészség is nagymértékben genetika kérdése. Ilyen szempontból nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hiszen édesanyám 104 éves és gyönyörű, szinte teljes mértékben a mai napig őrzi szellemi és fizikai frissességét, ami hihetetlenül ritka ilyen magas korban. A szépség relatív dolog, ám egy színpadi jelenlét, elsősorban a hölgyeknél, kortól függetlenül megkíván egyfajta odafigyelést, hiszen a nő, ha kilép a színpadra, még meg sem szólalt, csak azt nézzük, hogy milyen nő. Azt gondolom, hogy ez a fajta kritikusság, és egyben önkritika bennem egészen fiatal korom óta mocorog.
A kérdés, hogy 'mi lesz egy bűvésznővel 40 fölött?!' Én az elfogadás helyett a megújulást választottam, mint ahogy a hivatásomban is mindig teszem. Magamat a "kor divatjának" megfelelően alakítom. Ez egy nagyon rossz szó, de az egyes művészeti stílusoknak is megvan a maguk ideje, divatja, és fordítva, vagyis minden kornak megvan a maga lenyomata a művészetekben. Ennek a stílusnak, divatnak, mindig harmóniában kell lennie az adott kor ritmusával. Én úgy gondolom, ha ezt az ütemet valaki fel tudja venni, akkor ott a külső és szellemi igény harmóniában tud lenni, és bátran állíthatja, hogy modern ember! Az, hogy ezt a ritmust felvegye, egyik oldalról erőteljesen összefügg azzal, hogy az adott személy életének milyen mértékben része a sport, illetve az egészséges táplálkozás. Számomra az egészséges táplálkozás nagyon fontos, és szerencsére ma már a fejlett orvos-, illetve táplálkozás tudomány is segít minket abban, hogy pontosan tudjuk, hogy mire van szüksége a szervezetünknek. Soha sem volt szükségem fogyókúrára, ám édesanyámnak van egy zseniális mondata, ami az évek során életfilozófiámmá vált. Eszerint az embernek nem szabad degeszre ennie magát, az étkezéseknél mindig a minőséget és nem a mennyiséget érdemes szem előtt tartani. Véleményem szerint az étkezés is egy kultúra és abszolút tanítható, tanulható. Mint ahogyan a sport is. Azonban van még egy nagyon fontos tényező, ami nélkül lehetetlen lenne a folyamatos megújulás: a modern szépészet és esztétikai orvoslás" - avat be minket Ungár Anikó ragyogó szépségének és kirobbanó formájának rejtelmeibe.

"Napjainkban az orvosesztétika számos eljárást kínál a bőr öregedési folyamatának lelassítására. Számomra a természetesség nagyon fontos, a bőr fiatalsága, rugalmassága hagyományos plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül, a szervezet természetes folyamatait erősítve is tartósan megőrizhető. Bevallom, igénybe veszek szépészeti eljárásokat, olyanokat, melyeknek a hatékonysága a plasztikai sebészeti megoldásokkal vetekszik"