A börtönből nemrég szabadult színész nem veri nagydobra, hogy hol és mikor vállal színészi feladatokat, ugyanis retteg.

Damu Roland – akit a börtön után adósság várt – attól fél, ha kiderül, milyen szinkronfeladatokat kap, lesz, aki megakadályozza, hogy visszatérjen a filmvilágba, írja a Bors

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Örül minden forintnak, mert bár jólesik neki, hogy a felesége támogatja, a férfiúi hiúságának mégiscsak jobbat tesz, ha neki is van bevétele" – mondta a lapnak Damu egyik rokona. "Most az a legfontosabb számára, hogy legyen olyan szinkronrendező, aki bizalmat szavaz neki, aztán szépen lassan bedolgozza magát a szakmába. A héten jelentkezett is egy rendező, aki úgy néz ki, foglalkoztatja hamarosan. A tehetsége, az alázata és az elszántsága megvan hozzá, a család és a barátok szerint nem lesz akadálya annak, hogy visszadolgozza magát arra a szakmai szintre, ahol volt."  A lap arról is érdeklődött, hol vállal munkákat Damu, és hol lehet majd a hangját hallani.

„Még nem beszélhet a konkrét munkáról, érthető, hogy nem akarja nagydobra verni. Nem szeretné, ha valaki esetleg meghiúsítaná a filmiparba való visszatérését. Éppen ezért az első munkáit a nyilvánosság kizárásával szeretné végezni" – hangzott a kitérő válasz. 

Damu üzent Vajna Timinek
Damu Roland igazságot akar, és nem hagyja annyiban, hogy Vajna Tímea miatt három évig ártatlanul kellett börtönben ülnie. A színész azt üzente: vissza fog vágni!