Összezárva Friderikusszal forgatás Friderikusz Gesztesi Károly Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz maga választhatta meg első vendégét, az Összezárva Friderikusszal című új műsorába, ám úgy tűnik, nem jól választott.

Mint arról mi is beszámoltunk, Friderikusz Sándor új műsort kap. A népszerű műsorvezető egy-egy napra vendégül lát valakit, természetesen mindezt kamerák kereszttüzében teszi. Ám úgy tűnik, az első vendégével jól beválasztott.
A Blikk úgy tudja, hogy hiába tartotta megtisztelőnek Gesztesi Károly, hogy őt hívja meg Friderikusz első vendégként a műsorba, nem mégsem volt tekintettel a házigazdájára. A műsorvezető ugyanis keveset aludt a felvétel előtt, mert készült a műsorra, viszont emiatt kialvatlan volt, és le szeretett volna dőlni egy időre szunyókálni, amit a vendége mindössze egy órára hagyott.

Forrás: facebook/Friderikusz Közösség

"Hétalvók, hej, keljetek most fel, Fridi jött hozzánk el" - énekelte nagy hangon a színész, aki ráadásul arra kérte a stábtagokat, hogy zongora is feltétlenül legyen a helyiségben. Ekkor még magához tudott térni Friderikusz, ám a műsor 14. órájában, éjfél után már igencsak elálmosodott, csakhogy vendége egyáltalán nem fáradt el.
A Blikk a stábtagoktól úgy tudja, a műsorvezető már végül könyörgött, hogy hadd pihenjen. A takaróját magára húzta, szemére külön szemtakarót tett fel, a fülét befogta, de ennek ellenére Gesztesi nem állt le: énekelt, szintetizátorozott és beszélt.

"Karcsi, azt hittem, barátok leszünk, de kezdek benne kételkedni. Kérlek, hagyj aludni!" – fakadt ki Friderikusz hajnali kettőkor. Később pedig már valósággal könyörgött Gesztesinek, hogy maradjon csendben, ám pechére a színész elemében volt. Friderikusz végül kikészülve, meglehetősen gyűrötten hagyta el a 24. óra végén a díszletlakást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.