Friderikusz maga választhatta meg első vendégét, az Összezárva Friderikusszal című új műsorába, ám úgy tűnik, nem jól választott.

Mint arról mi is beszámoltunk, Friderikusz Sándor új műsort kap. A népszerű műsorvezető egy-egy napra vendégül lát valakit, természetesen mindezt kamerák kereszttüzében teszi. Ám úgy tűnik, az első vendégével jól beválasztott.
A Blikk úgy tudja, hogy hiába tartotta megtisztelőnek Gesztesi Károly, hogy őt hívja meg Friderikusz első vendégként a műsorba, nem mégsem volt tekintettel a házigazdájára. A műsorvezető ugyanis keveset aludt a felvétel előtt, mert készült a műsorra, viszont emiatt kialvatlan volt, és le szeretett volna dőlni egy időre szunyókálni, amit a vendége mindössze egy órára hagyott. 

Forrás: facebook/Friderikusz Közösség

"Hétalvók, hej, keljetek most fel, Fridi jött hozzánk el" - énekelte nagy hangon a színész, aki ráadásul arra kérte a stábtagokat, hogy zongora is feltétlenül legyen a helyiségben. Ekkor még magához tudott térni Friderikusz, ám a műsor 14. órájában, éjfél után már igencsak elálmosodott, csakhogy vendége egyáltalán nem fáradt el.
A Blikk a stábtagoktól úgy tudja, a műsorvezető már végül könyörgött, hogy hadd pihenjen. A takaróját magára húzta, szemére külön szemtakarót tett fel, a fülét befogta, de ennek ellenére Gesztesi nem állt le: énekelt, szintetizátorozott és beszélt.

"Karcsi, azt hittem, barátok leszünk, de kezdek benne kételkedni. Kérlek, hagyj aludni!" – fakadt ki Friderikusz hajnali kettőkor. Később pedig már valósággal könyörgött Gesztesinek, hogy maradjon csendben, ám pechére a színész elemében volt. Friderikusz végül kikészülve, meglehetősen gyűrötten hagyta el a 24. óra végén a díszletlakást.