Ellia Beasley imádta a Lostprophets zenekart tiniként, ezért tetováltatott magára egy sort a banda egyik dalszövegéből. Az együttes frontemberét 2013-ban pedofília miatt börtönbüntetésre ítélték, korábbi rajongója pedig elhatározta, megszabadul a rá emlékeztető tetoválástól. 

A Lostprophets frontembere, Ian Watkins beismerte az ellene felhozott vádakat, a többrendbeli szexuális visszaélést, és egyebek mellett egy 11 hónapos kislány megerőszakolását is.

Forrás: Thinkstock

A most 22 éves Ellia nagyon szerette a zenekart, ezért 2012-ben magára tetováltatta az egyik dalszövegük részletét, egészen nagy méretben. Mikor egy évvel később megtudta, hogy Ian Watkinst, a zenekar frontemberét 35 év börtönbüntetésre ítélték több gyerek megerőszakolásáért, azonnal megbánta a hasára varratott mintát.

Lézeres eltávolítást semmiképp nem szeretett volna, ezért inkább egy hatalmas bagollyal takartatta el a tetoválást, amelyet Kevin Paul tetoválóművész készített el, aki olyan sztárokra varrt már, mint Ed Sheeran és Harry Styles. 

ITT megnézheted a lány tetoválásának átalakítását.