Hurrá! Jövő héten visszatér a nyár

Forrás: Thinkstock -
időjárás Nyár április
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éjszakák ugyan a jövő héten is hűvösek lesznek, ilyenkor fagypont alá is süllyedhet a hőmérséklet, de nappal visszatér a nyár. Jellemzően 20 Celius-fok várható napközben. Hurrá!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a jövő héten is többször lehetnek hűvösek az esték és az éjszakák, előfordulhatnak mínuszok is, de nappal 20 Celsius-fok is lehet. Sok napsütés várható, de többször lehetnek záporok, helyenként zivatarok, és sokfelé ismét erős, viharos lesz a szél.

Forrás: Thinkstock

Hétfőn nyugaton több, keleten kevesebb napsütésre lehet majd számítani, északkeleten, keleten néhol kisebb zápor előfordulhat. Délután az ország északi felén viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 5 fok között várható, a maximum 15-19 fok között valószínű.

Kedden a napsütés mellett inkább csak az Északi-középhegység térségében és a Tiszántúlon lehet helyenként zápor, esetleg zivatar. Többfelé megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 7 fok között várható, a legmagasabb hőmérséklet általában 13-18 fok között alakul majd.

Ha a lakhelyeden várható időjárásra is kíváncsi vagy, az Origo Időjárás oldalán megnézheted a részleteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.