Hajdú Péter: "Nem találok már kihívást műsorvezetőként"

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Sarka Kata műsorvezető Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Frizbit szereti, de már nem keresi a kihívásokat a műsorvezetésben. Hajdú Péter állítja, üzletemberként sokkal keményebb, mint amit a néző a Frizbiben megszokott tőle. Azt mondja, nem veszi komolyan, ha a legantipatikusabb műsorvezetőként emlegetik, és azt sem, ha a legszimpatikusabbként. Azt azért persze nem bánja, ha a Facebook-posztjait lájkolják. 

"Nem tudom egy lapra tenni az exhibicionizmusomat a bevételekkel, de ha választani kell, akkor azt mondom: az nyom többet a latba, hogy mennyi bevételem van, nem pedig az, hogy mennyit szerepelek a tévében vagy az újságokban. A szereplés engem már nem motivál. Nem arra vágyom, hogy minél többet szerepeljek, vagy minél többet írjanak rólam, a kihívásokat mostanság az üzleti életben keresem. Ha megtetszik egy üzleti projekt, azt meg akarom valósítani" - mesélte a FemCafénak adott nagyinterjújában Hajdú Péter.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Nem találok már kihívást műsorvezetőként. A Frizbit örömmel csinálom, és amíg van rá lehetőségem, addig folytatom is, de ha el kell engednem, akkor el fogom tudni engedni. 35 éves voltam, amikor a TV2-höz szerződtem és 97-ben kezdtem televíziózni, most vagyok 40; már nem keresek új kihívásokat a műsorvezetésben, műsorgyártásban viszont annál inkább" - tette hozzá sok egyéb mellett a műsorvezető, ám a Puzsér-perről nem beszél.

Arról azonban igen, hogy a legfontosabb az életében a családja, Kata és a két gyönyörű gyereke, akit tisztességre, becsületre, őszinteségre nevelnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.