A Frizbit szereti, de már nem keresi a kihívásokat a műsorvezetésben. Hajdú Péter állítja, üzletemberként sokkal keményebb, mint amit a néző a Frizbiben megszokott tőle. Azt mondja, nem veszi komolyan, ha a legantipatikusabb műsorvezetőként emlegetik, és azt sem, ha a legszimpatikusabbként. Azt azért persze nem bánja, ha a Facebook-posztjait lájkolják. 

"Nem tudom egy lapra tenni az exhibicionizmusomat a bevételekkel, de ha választani kell, akkor azt mondom: az nyom többet a latba, hogy mennyi bevételem van, nem pedig az, hogy mennyit szerepelek a tévében vagy az újságokban. A szereplés engem már nem motivál. Nem arra vágyom, hogy minél többet szerepeljek, vagy minél többet írjanak rólam, a kihívásokat mostanság az üzleti életben keresem. Ha megtetszik egy üzleti projekt, azt meg akarom valósítani" - mesélte a FemCafénak adott nagyinterjújában Hajdú Péter

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Nem találok már kihívást műsorvezetőként. A Frizbit örömmel csinálom, és amíg van rá lehetőségem, addig folytatom is, de ha el kell engednem, akkor el fogom tudni engedni. 35 éves voltam, amikor a TV2-höz szerződtem és 97-ben kezdtem televíziózni, most vagyok 40; már nem keresek új kihívásokat a műsorvezetésben, műsorgyártásban viszont annál inkább" - tette hozzá sok egyéb mellett a műsorvezető, ám a Puzsér-perről nem beszél. 

Arról azonban igen, hogy a legfontosabb az életében a családja, Kata és a két gyönyörű gyereke, akit tisztességre, becsületre, őszinteségre nevelnek.