Mikóczy Zoltán börtön tulajdonos Overdose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatták a csodaló tulajdonosát, Mikóczy Zoltánt. 

A Blikk információi szerint Mikóczy egy cukorral kereskedő bűnszervezet tagja volt, amely 1,2 milliárd forintnyi áfát csalt el.

Forrás: MTI/Manek Attila

A bűnszervezetet egy kiskőrösi és egy akasztói férfi irányította. A banda Szlovákiából, Lengyelországból és Csehországból szerzett be kristálycukrot fiktív magyar gazdasági társaságok nevében.

Sokkoló! Egy nő agyában megtalálták elhalt ikertestvéréthttp://www.life.hu/news/20150423-egy-no-agyaban-megtalaltak-elhalt-ikertestveret.htmlHatévnyi szenvedés után fordult orvoshoz egy 26 éves nő. Saját bevallása szerint rettenetesen ijesztő betegséggel küzdött, az is nehezen ment neki, hogy megértse a hallott vagy az írott szöveget. News--Mostantól csak háttérmunkát vállal Borsa Miklóshttp://www.life.hu/news/20150423-borsa-miklos-az-m1-hiradosa-csak-hattermunkat-vallal.htmlBorsa Miklóst, az M1 híradósát a közelmúltban verték meg ismeretlen támadók Balatonfüreden. Mostanra hivatalos a hír: a híradós nem tér vissza a képernyőre. News--Felgyújtotta magát a lány, akit öten erőszakoltak meghttp://www.life.hu/news/20150423-felgyujtotta-magat-a-lany-akit-oten-megeroszakoltak.htmlFelgyújtotta magát egy 14 éves indiai lány, akit hétvégén öten erőszakoltak meg.News--Hú, de ciki! Pornóoldalra vezetett egy bank linkjehttp://www.life.hu/news/20150422-pornooldalra-vezettett-egy-bank-linkje.htmlNagyon kínos perceket élhettek át azok, akik a HSBC Bank weboldalát látogatták meg. A honlapon lévő egyik link ugyanis tévedésből egy pornóoldalra vitte a gyanútlan kattintókat.News--Négylábú szakember - Kutya vette videóra a lánykérésthttp://www.life.hu/news/20150420-kutya-vette-videora-a-lanykerest.htmlHát ez nagyon cuki! Kurt Gies igazán különleges lánykérést szeretett volna, ezért legjobb négylábú barátjához fordult segítségért.NewsThinkstockDöbbenetes! A férfi Istennek képzelte magát és megerőszakolt egy fát http://www.life.hu/news/20150417-megtamadott-egy-rendort-es-megeroszakolt-egy-fat-a-drogos-ferfi.htmlDrog hatása alatt művelt nagyon furcsa dolgokat a 41 éves floridai férfi, Kenneth Julien. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.