Cserpes Laura közösségi oldalára száz számra érkeznek a negatív kommentek, mióta kiderült, hogy együtt van Berki Krisztiánnal.

Cserpes Laura Facebookja az elmúlt napokban szinte felrobbant a sok negatív hozzászólástól. Úgy látszik, az énekesnő rajongóinak egyáltalán nem tetszik ez az újdonsült kapcsolat, sokan egyenesen féltik a lányt Berkitől.

Forrás: TV2

 „Mindketten tudtuk, hogy amint vállaljuk a kapcsolatunkat, megjelennek ezek a számomra arctalan személyek. Szerencsére Laura épp olyan beállítottságú, mint én, nem foglalkozik azokkal, akiket nem ismer. Bárhová megyünk, személyesen gratulálnak és sok boldogságot kívánnak nekünk" – nyilatkozta a Borsnak Berki, akit nem érdekelnek a rosszakaróik. „Sőt még bátorítanám is őket, ugyanis ebből pénzt keresek" – zárta rövidre az üggyel kapcsolatos véleményét a műsorvezető.

Laura menedzsere is nyilatkozott néhány szót a lapnak. „Laura és Krisztián egymással foglalkozik, boldogok együtt, a többi pedig a jövő titka" – mondta Kálnási Anikó.

Berki Krisztián és Cserpes Laura közös interjúja

Az új sztárpár a Fem3 Café adásában ismerkedett össze, Krisztián pedig azonnal udvarolni kezdett Laurának. A szerelmesek most minden részletet elárultak bimbódzó kapcsolatukról. Nézd meg a videót!