Micsoda fotó! Überszexi képen pózol az alsógatyás Lewis Hamilton

Forma-1 F1 Lewis Hamilton Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szem nem marad szárazon ettől a fotótól: a szexi F1-es macsó, Lewis Hamilton alsógatyás képe minden képzeletünket felülmúlja.

Mindig is sejtettük, hogy mekkora – hm – szerencse birtokában lehetett az F1-es pilóta egykori párja, Nicole Sherzinger, de ezt a képet elnézve már biztosak vagyunk benne. Hamilton egy szál Calvin Klein alsógatyában pózol a fotón, amelyet az Instagramjára töltött fel, és amely nem sokat bíz a képzeletünkre.

Forrás: Instagram/ Lewis Hamilton

A sztárpár egyébként többszöri nekifutás után idén szakított, a facér Lewis pedig azóta is kitartóan – néha egy verandán, alsógatyában merengve – vár az újabb szerelemre.

Hamilton jól arcon spriccelt egy hostessthttp://www.life.hu/news/20150414-lewis-hamilton-szandekosan-arcon-locsolt-perzsovel-egy-hostesst.htmlSokan kiakadtak Lewis Hamilton viselkedésén, akivel a Kínai Nagydíjon aratott győzelme után szaladt el a ló. NewsAFPLewis Hamiltont megihlette a szakításhttp://www.life.hu/intim/20150403-lewis-hamilton-szerelmes-dalt-irt-egykori-kedvesenek-nicole-scherzingernek.htmlA Forma 1-es pilóta nagy meglepetést okozott: legutóbbi interjújában elmesélte, hogy szerelmes dalt írt egykori kedvesének.Intim--Ennél viccesebb ma nem lesz: nem ismerték fel a turisták Lewis Hamiltonthttp://www.life.hu/news/20150320-lewis-hamilton-forma-1-es-vilagbajnokot-kerte-meg-egy-turista-hazaspar-hogy-keszitsen-roluk-kepet.htmlElnézést, de ki az a Lewis Hamilton? A Forma-1-es pilóta Sydney utcáit szelte, amikor egy család megkérte őt, készítsen róluk egy képet.News--Feszes mellei alatt kötött csomót ingére Nicole Scherzinger: Nagyon dögös!http://www.life.hu/trend/20150406-nicole-scherzinger-igazan-dogosen-erkezett-az-nbc-universal-summer-press-tour-rendezvenyre.htmlÚgy tűnik, kezd magára találni Lewis Hamiltonnal való szakítása után Nicole Scherzinger. A 36 éves énekesnő, aki legutóbb mellbimbóit is kivillantotta, egyre szexibb és dögösebb rucikban jelenik meg a nyilvánosság előtt.Trend--Bimbit villantott Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/trend/20150319-megmutatta-melleit-nicole-scherzinger-lewis-hamilton-exe.htmlIszonyú dögös fotók jelentek meg Nicole Scherzingerről. TrendNorthfotoPikáns szextitkok Ördög Nóriék hálószobájából - "Mindketten vadak vagyunk"http://www.life.hu/intim/20150421-pikans-szextitkok-ordog-norarol-es-nanasi-palrol-kasza-tibor-musoraban.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál Kasza Tibi műsorában vendégeskedett. Kasza Mr. és Mrs. játékot játszatott Nóriékkal, ahol kapcsolatuk pikáns részletei is terítékre kerültek.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.