Éden Patrik Éden Hotel 3 kiesés Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy meglepetést hozott a pénteki párválasztó. A védettséget élvező Peti ismét meghúzta a váratlant. 

Adri mögé állt be a nagy taktikás Peti, ekkor Adri már tudta, biztosan szerelme, Patrik fog távozni, ugyanis Peti védettséget élvez.

Forrás: TV2

Adri természetesen nagyon kiborult, egész este hisztérikusan zokogott, őrjöngött és magát okolta Patrik kiesése miatt. Mostantól Adri Péterrel folytatja a játékot.

Éden Gábor elmesélte, hogyan szereti a szexet http://www.life.hu/bulvar/20150424-eden-gabor-szextitkai.html Az Éden új csődöre, Gábor elmesélte, hogyan szeret szeretkezni. Már csak egyetlen problémája van: éppen nincs kivel. TV + Bulvár Origo Részletes beszámoló: Így szexelt Éden Bence és Tina http://www.life.hu/bulvar/20150424-igy-szexelt-eden-bence-es-tina.html Bence igazi úriember módjára elmesélte Patriknak hogy, milyen pózban és hányszor kényeztették egymást Tinával. TV + Bulvár Origo Berki elmondta a véleményét a szőrös "macskáról" http://www.life.hu/bulvar/20150423-berki-krisztian-az-eden-ejjelben-a-szorrol-beszel.html Az Éden Éjjelben szóba került a szőrtelenítés, amiről nyilván Berki Krisztiánnak is volt véleménye... TV + Bulvár -- Dévényi Tibor ma már hűséges http://www.life.hu/bulvar/20150423-devenyi-tibor-osszekoltozott-parjaval.html Dévényi Tibornak teljesült egy a három kívánságából: összeköltözött párjával, Beával. Közel a hetvenedik évéhez belátta, nem akar egyedül élni. TV + Bulvár Origo Éden Gábor elmesélte, hogyan szereti a szexet http://www.life.hu/bulvar/20150424-eden-gabor-szextitkai.html Az Éden új csődöre, Gábor elmesélte, hogyan szeret szeretkezni. Már csak egyetlen problémája van: éppen nincs kivel. TV + Bulvár Origo Bréking! Éden Gábor és Nóri majdnem szexeltek! http://www.life.hu/bulvar/20150423-eden-gabor-es-nori-az-eden-hotel-3-jatekosai-majdnem-szexeltek.html Gábor és Nóri már a fiú beköltözésekor összemelegedtek a jakuzziban, és egyre inkább úgy áll Nóri szénája, hogy hamarosan szex is lesz a dologból. Egy majdnem szex már megvolt. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.