A többgyerekes családanya is érintett az UFO együttes énekesének ügyében, amely szerint a táncos-rapper korábban prostituáltakat közvetített külföldre. Az asszonyt azonban még mindig nem találják a hatóságok.

Sokadszorra sem érkezett meg a bíróságra az az asszony, aki szintén érintett UFO Zsolti prostituált-kerítési ügyében – írja a Bors.

Forrás: Facebook/UFO együttes

A többgyerekes családanya, aki korábban Delhusa Gjoni I Love Gjoni RTL Klubos műsorában is feltűnt, egy nemrég jött jelentés szerint korábban hasonló okokból kapott pénzbüntetést.

„Már korábban is kapott pénzbüntetést, amiért nem jelent meg a bíróságon, a legutóbbi tárgyaláson minket is meglepett a hír: állítólag a büntetés-végrehajtás is keresi. Csak arra tudunk gondolni, hogy nem fizethette be a bírságot, így azt elzárásra változtatták. Azaz, le kell majd ülnie, ha megtalálják" – mondta el a lapnak UFO Zsolti, aki örülne, ha a nő a bíróság előtt is elmesélné a történetét, mivel az ügy rendőrségi szakaszában mások mellett ő is azt állította, hogy megtévesztették: csak a helyszínen, Svájcban szembesült azzal, hogy prostituáltnak hívták ki.

„Több alkalommal is járt kint, de ez senkit ne tévesszen meg" – tette hozzá az énekes, akit 2013-ban vádoltak meg prostituáltak közvetítésével, ügye azóta tart. Erről bővebben ide kattintva olvashatsz.