Pedofil ólálkodik a dorogi iskolák környékén - Urológusnak adja ki magát

Forrás: Thinkstock -
iskola urológus gyerekek pedofil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Urológusnak adja ki magát egy férfi, aki a dorogi iskolák környékén ólálkodik. Arra kéri a gyerekeket, hogy húzzák le a nadrágjukat, hogy megvizsgálja őket. 

Egy gyerek fényképet készített a férfiról, ez alapján elkapta a rendőrség, de el kellett engedniük, mivel erőszak nem történt, a férfi "csupán" kérdéseket tett fel a gyerekeknek.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Egy fiút arra kért, hogy menjen vele, de a gyerek visszafutott az iskolába, és szólt tanárainak. A Kemma.hu szerint leggyakrabban a Dorogi Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskola környékén leskelődik, amire több szülő is felfigyelt.

Ilyen egy pedofil elméje

A gyerekek nem mernek beszélni róla, vagy elnyomja bennük valami a késztetést, hogy elmondják, mi történik vagy történt velük, félnek a támadójuk bosszújától, illetve sok esetben nem is értik, mit éltek át. Szellemi fogyatékkal élő és nagyon kicsi gyermekek például általában képtelenek arra, hogy kifejezzék, bántotta őket valaki, gyakran rajzokból vagy gesztusaikból derül ki, hogy valami nem stimmel. Olvass bővebben a témáról ITT!

Az iskola megduplázta a tanári ügyeletet, rendőröket is állított a környékre, a tanárok tájékoztató órákat adnak a diákoknak.

Fenékrázás miatt kerültek börtönbe az orosz lányokhttp://www.life.hu/news/20150426-fenekrazas-miatt-kerultek-bortonbe-az-orosz-lanyok.htmlNem mindennapi dolog verte ki a biztosítékot a hatóságoknál Oroszországban: hét fiatal lány egy második világháborús emlékmű közelében forgatott klipet, amin a feneküket is istenesen megrázzák – nem kellett volna.News--Motoros balesetben elhunyt a tűzoltó ezredeshttp://www.life.hu/news/20150426-nemeth-tamas-tuzolto-ezredes-elhunyt.htmlKözlekedési balesetben elhunyt Németh Tamás tűzoltó ezredes, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője.NewsThinkstockIlyen, amikor D. Tóth Kriszta vicces kedvében vanhttp://www.life.hu/news/20150426-d-toth-kriszta-vicces-kedveben-van-szelfi.htmlEgy közönségtalálkozón, saját fotója előtt vicceskedett D. Tóth Kriszta, aki 40. születésnapja alkalmából pár hónapja különös kísérletbe kezdett.News--Gyász! Meghalt a nemzet színészehttp://www.life.hu/news/20150426-koti-arpad-szinesz-meghalt.html80 éves korában, vasárnap hajnalban távozott az árnyékvilágból a nemzet színésze, Kóti Árpád – közölte a Csokonai Színház.News--Nem bánta meg tettét a trafikos gyilkoshttp://www.life.hu/news/20150426-nem-banta-meg-tettet-a-trafikos-lany-gyilkosa.htmlBeismerő vallomást tett a bíróság előtt a trafikos lány kegyetlenül meggyilkoló 19 éves férfi. News--Szívszorító képek: rákbetegsége után először szoptatja kisfiát az anyahttp://www.life.hu/news/20150425-szivszorito-kepek-rakbetegsege-utan-eloszor-szoptatja-kisfiat-az-anya.htmlElőrehaladott terhesként tudta meg az amerikai hölgy, hogy mellrákkal küzd.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.