Urológusnak adja ki magát egy férfi, aki a dorogi iskolák környékén ólálkodik. Arra kéri a gyerekeket, hogy húzzák le a nadrágjukat, hogy megvizsgálja őket. 

Egy gyerek fényképet készített a férfiról, ez alapján elkapta a rendőrség, de el kellett engedniük, mivel erőszak nem történt, a férfi "csupán" kérdéseket tett fel a gyerekeknek.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Egy fiút arra kért, hogy menjen vele, de a gyerek visszafutott az iskolába, és szólt tanárainak. A Kemma.hu szerint leggyakrabban a Dorogi Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskola környékén leskelődik, amire több szülő is felfigyelt.

Ilyen egy pedofil elméje
A gyerekek nem mernek beszélni róla, vagy elnyomja bennük valami a késztetést, hogy elmondják, mi történik vagy történt velük, félnek a támadójuk bosszújától, illetve sok esetben nem is értik, mit éltek át. Szellemi fogyatékkal élő és nagyon kicsi gyermekek például általában képtelenek arra, hogy kifejezzék, bántotta őket valaki, gyakran rajzokból vagy gesztusaikból derül ki, hogy valami nem stimmel. Olvass bővebben a témáról ITT!

Az iskola megduplázta a tanári ügyeletet, rendőröket is állított a környékre, a tanárok tájékoztató órákat adnak a diákoknak.