A Grace klinika sztárja a Twitteren hálálta meg rajongóinak az eddigi támogatást és reméli, továbbra is követni fogják a sorozat főszereplője, Meredith életét.

Szinte egy egész világ fogadta megrendülten, hogy a Grace klinika Dr. Derek Shepherd-jét megformáló Patrick Dempsey otthagyja a nagy sikerű sorozatot.

Forrás: Getty Images/AFP/Frazer Harrison

A hírt nem csupán a rajongók, hanem sorozatbeli partnere, Ellen Pompeo sem hagyta szó nélkül: a színésznő egy megható, Twitteren közzétett bejegyzésben üzente meg rajongóinak, hogy ők azok, akik életben tartják a Grace klinikát és egyben őt is.

„Mindig is azt mondtam, a rajongók tartják bennem a lelket. A tudat, hogy megmozgatjuk és inspiráljuk őket" – kezdte posztját Ellen, aki a sorozat folytatását (spoilerveszély!) azoknak ajánlotta, akik sorozatbeli karakteréhez hasonlóan a való életben veszítették el valamely szerettüket. „Megtisztelve érzem magam és izgatott vagyok, hogy én mutathatom meg, hogyan lép túl Meredith a történteken, és milyen érzés szembenézni a lehetetlennel" – fejezte be a színésznő.