Megterhelő várandóssága után végre boldogan ölelheti magához második gyermekét Gombos Edina, akinek a betegségét követően most a bürokráciával kell megküzdenie.

Gombos Edina veseköve kemény kínokat okozott neki a terhessége alatt. A betegség már a múlté, hiszen kisfia születése után megműtötték Edinát, és megszabadult a vesekőtől. Azonban most újabb bosszúsággal kell szembenéznie: hivatalos levélben közölték ugyanis a műsorvezetővel, hogy nem engedélyezik a keresztnevet, amit kisfiának szánt  – írja a Story.

Fotó: TV2

Edináék a Matteo keresztnevet választották a kisfiuknak. Még anyakönyvvezetőnél is jártak, aki azt mondta: ahhoz, hogy így nevezhessék a gyermeküket, nem kell külön engedély, hiszen a gyermek apukája kubai származású.

A gyermek anyakönyvezésekor mégis arról kaptak értesítést, hogy engedély nélkül nem használhatják a Matteo nevet. Edináék elkeseredtek, mert egyelőre útlevet sem tudnak csináltatni a kicsinek, anélkül azonban füstbe mehet a három hónap múlva esedékes, nyaralással egybekötött kubai családlátogatás.

Nem ő az egyetlen
Ahogy a Life.hu is megírta , Hada Renáta harcban áll a Magyar Tudományos Akadémiával, amely nem engedélyezi, hogy gyermekét Pistinek nevezze el.