Hajas László nem ment el lánya esküvőjére

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
esküvő Las Vegas ceremónia Hajas László internet fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lemaradt a nagy napról az örömapa, akinek lánya messzi földön, távol édesapjától tartotta az esküvőjét.

Hajas László első házasságából született lánya, Orsi Las Vegasban mondta ki a boldogító igent. A sztárfodrász az interneten követte végig az eseményeket.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„A volt feleségemmel azt terveztük, hogy kiutazunk a szertartásra, de túl drága lett volna. Én éppen Frankfurtban voltam a fodrász-világbajnokságon, az interneten azonban végigkövettem az esküvői ceremóniát. Bevallom, elsírtam magam. Azt is sajnáltam, hogy nem én készítettem a lányom ünnepi frizuráját, bár így is gyönyörű volt" – mesélte Hajas László.

Áll a Berki bál – a szerelmi háromszög érintettjei ködösítenek http://www.life.hu/bulvar/20150428-berki-krisztian-szerelmi-ugyei-bonyolodnak-megszolalt-cserpes-laura-menedzsere-es-az-elhagyott.html Berki Krisztián a Facebook oldalán üzent, Cserpes Laura gardedámja nyilatkozott, az állítólagos exbarátnő pedig maga alatt van. TV + Bulvár -- Friderikusz szinte megfulladt a horkolásgátlótól http://www.life.hu/bulvar/20150427-friderikusz-sandor-szinte-megfulladt-gesztesi-karoly-horkolasgatlotojatol-a-tv2-osszezarva.html Gesztesi Károly furcsa készülékétől pánikolt be Friderikusz Sándor, aki nem értette a szerkezet működését. TV + Bulvár -- Elfelejtett rutinvizsgálatra menni szívével a Barátok közt Vili bácsija http://www.life.hu/bulvar/20150428-elfelejtett-rutinvizsgalatra-menni-szivevel-a-baratok-kozt-vili-bacsija.html Annyira jól érzi már magát a Barátok közt Vili bácsija, Várkonyi András, hogy elfelejtett a szívével kötelező rutinvizsgálatra elmenni. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Nagyon kínos! Élő adásban bakizott Váczi Gergő http://www.life.hu/bulvar/20150429-vaczi-gergo-kinos-bakija-a-fem3-cafe-reggeli-musoraban-rosszul-mutatta-be-toman-szabina-modellt.html Minden műsorvezető rémálma, hogy rossz néven mutatja be vendégét. A TV2 FEM3 Café egyik adásában pontosan ez történt. Videó. TV + Bulvár Fotó: Rostás Bianka/Life.hu Vajna Tímea: "Az arctalan, rosszindulatú emberekkel nem tudok mit kezdeni" http://www.life.hu/bulvar/20150429-vajna-timea-andy-vajna-felesege-ezen-a-heten-vendeg-musorvezetokent-mutatkozik-be-vaczi-gergo.html Andy Vajna felesége ezen a héten vendég műsorvezetőként mutatkozik be Váczi Gergő oldalán a FEM3 csatornán. A nézők pedig nagyon is kíváncsiak rá, a mérések szerint Timi első adásnapján a műsor ki­emelkedő, 6,5 százalékos nézettséget hozott a kereskedelmi célcsoportban, nyilatozta Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője. TV + Bulvár Origo Berki Krisztián Cserpes Laura melleit mutogatja http://www.life.hu/bulvar/20150428-berki-krisztian-lefotozta-cserpes-laura-melleit-poloban.html Mint tudjuk, Berki Krisztián és Cserpes Laura egy párt alkotnak. A sztárpár egy rövid ideig nagyon titokzatosan kezelte kapcsolatát, mostanra azonban Berki nyíltan megosztja akár Laura kebleit is a közösségi oldalán. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.