Bruce Jenner nemváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor az egykori olimpikon, Bruce Jenner bejelentette, hogy nővé operáltatja magát, a családból egyedül mostohalánya, Kim Kardashian fogadta el azonnal a döntését. Most azonban úgy tűnik, a valóságshow-sztár toleranciája csak egy bizonyos pontig terjed. 

A Kardashian-Jenner család egykori feje nemrég adta utolsó interjúját féfiként, azóta pedig teljes erővel belevetette magát a nemváltásba. Az egykori tízpróbás olimpikon elárulta, hogy mennyire nehéz volt a családjával is közölnie döntését, és hogy egyedül Kim Kardashian állt mellette az elejétől.

Forrás: Northfoto

Most azonban úgy tűnik, a valóságshow-sztár is kijelölt bizonyos határokat mostohaapját illetően. Erről pedig éppen Bruce Jenner mesélt egy interjúban. "Kim az elején leszögezte, hogy mivel a családot képviselem, ezért nőként is mindig jól kell majd kinéznem" - mondta Bruce Jenner hozzátéve, hogy mostohalánya, Kim Kardashian örömmel felajánlotta, hogy divattanácsokkal látja majd el őt. Egy valamit azonban szigorúan kikötött. "Bármit csinálhatsz, egy valamit viszont tudnod kell: megtiltom, hogy ellopd a szépség-csapatomat" - idézte fel mostohalánya szavait az egykori olimpikon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.