Amikor az egykori olimpikon, Bruce Jenner bejelentette, hogy nővé operáltatja magát, a családból egyedül mostohalánya, Kim Kardashian fogadta el azonnal a döntését. Most azonban úgy tűnik, a valóságshow-sztár toleranciája csak egy bizonyos pontig terjed. 

A Kardashian-Jenner család egykori feje nemrég adta utolsó interjúját féfiként, azóta pedig teljes erővel belevetette magát a nemváltásba. Az egykori tízpróbás olimpikon elárulta, hogy mennyire nehéz volt a családjával is közölnie döntését, és hogy egyedül Kim Kardashian állt mellette az elejétől. 

Forrás: Northfoto

Most azonban úgy tűnik, a valóságshow-sztár is kijelölt bizonyos határokat mostohaapját illetően. Erről pedig éppen Bruce Jenner mesélt egy interjúban. "Kim az elején leszögezte, hogy mivel a családot képviselem, ezért nőként is mindig jól kell majd kinéznem" - mondta Bruce Jenner hozzátéve, hogy mostohalánya, Kim Kardashian örömmel felajánlotta, hogy divattanácsokkal látja majd el őt. Egy valamit azonban szigorúan kikötött. "Bármit csinálhatsz, egy valamit viszont tudnod kell: megtiltom, hogy ellopd a szépség-csapatomat" - idézte fel mostohalánya szavait az egykori olimpikon.