Conchita Wurst kollégájával dolgozik Varga Viktor

Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa -
győztes Eurovíziós Dalfesztivál Varga Viktor hangmérnök kollega Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi nagyágyúval dolgozhat együtt új albumán az extrém megnyilvánulásairól ismert énekes.

A tavalyi Eurovíziós dalverseny győztesének egyik embere segíti Varga Viktor munkáját, akinek Nagy vadász című dalát vette kezelésbe Chonchita kollégája – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa

Most fejeztem be az új dalomat, a régi-új életformámhoz kapcsolódik a címe is, a Nagy vadász. Németországban dolgozik rajta Conchita hangmérnöke, hogy minden tökéletesen szóljon" – mesélte Viktor.

Így csókolta meg a Mona Lisát Viktor

Ahogy a Life.hu cikkében megnézheted , megdöbbentek a turisták attól, amit Varga Viktor énekes művelt. Eleinte csak énekelt a világhírű festmény előtt, majd egyszer csak átugrotta a korlátot, és megcsókolta a Mona Lisát.
Micsoda páros! Sarka Kata Craig Daviddel pózolt http://www.life.hu/bulvar/20150504-sarka-kata-modell-craig-david-enekessel-pozolt-aki-budapesten-koncertezett-caramellel.html Katának egy közös kép erejéig sikerült összebújnia Craig Daviddel, aki vasárnap Budapesten koncertezett Caramellel. TV + Bulvár -- Majka durván beszólt Gesztinek! http://www.life.hu/bulvar/20150504-majka-rapper-durvan-beszolt-geszti-peternek-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban.html Geszti Péter rap szövegeit "kín-rímek tömkelegének" nevezte, szerinte "semmi üzenetük nincs" – Friderikusz szája tátva maradt Majka kijelentésétől. TV + Bulvár -- Különleges kis tehetségek Az ének iskolájában: Az osztályelső Horváth Alexandra lett http://www.life.hu/bulvar/20150430-kulonleges-kis-tehetsegek-a-tv2-az-enek-iskolajaban-nagy-juli-de-re-attila-luigi-nagy-bogi-varazsolt.html A gyermek tehetséggondozó ötödik adásában, három különc diák produkcióján akadt meg a szemünk. Az biztos, hogy a jövő amorózója, és underground énekesnői már megvannak. TV + Bulvár -- Holnap búcsúzik a sorozattól a Barátok közt sztárja http://www.life.hu/bulvar/20150503-hetfon-bucsuzik-a-baratok-kozt-sztarja-az-enikot-alakito-pataki-szilvia.html A nézők hétfő este láthatják utoljára a képernyőn az Enikőt alakító Pataki Szilviát, aki másfél év után távozik a sorozatból. TV + Bulvár RTLKLUB Andy Vajna megtörte a csendet a Damu-ügyben http://www.life.hu/bulvar/20150502-andy-vajna-megtorte-a-csendet-a-damu-ugyben.html Andy Vajna ez idáig szó nélkül hagyta, hogy mit gondol arról, hogy Damu Roland – feleségének volt szeretője, aki korábban fizikailag bántalmazta és megerőszakolta – ismét szabadlábon van. TV + Bulvár -- Bíró Ica új formában vág neki új terveinek http://www.life.hu/bulvar/20150430-biro-ica-uj-formaban-vag-neki-az-uj-terveinek-kiadta-uresen-allo-egykori-fitnesztermet.html Bíró Ica megoldást talált a 236 négyzetméteres, egykori klubjának hasznosítására, amely miatt egyre nehezebb helyzetbe került, alaposan eladósodott. Évek óta próbálkozott eladni vagy kiadni a közel 100 millió forint értékű, Széll Kálmán térhez közeli ingatlant, amelyre bankkölcsönt vett fel, és amely törlesztőrészlete az évek során duplájára emelkedett. Több év vergődés után végre bérbe vették. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.