Varga Viktor a neten csajozik

Forrás: facebook -
szerelem Varga Viktor internetes társkeresés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Interneten próbálkozik a csajozással a Mona Lisát csókolgató Varga Viktor, akinek nagy vágya, hogy végre lehorgonyozzon egy lány mellett. 

Köztudott, hogy az énekes nem sokat kesergett Cinthyával való szakítása óta, most azonban az a hír járja, hogy megelégelte a céltalan vadászatot és végre lehorgonyozna valaki mellett. Ennek érdekében pedig még a neten is beveti magát.

Forrás: facebook

"Az utóbbi időben belevetettem magam a csajozásba, az internetre is feltettem magam, viszont úgy vettem észre, nem ott találom meg a szerelmet, hiszen ezeket az oldalakat, illetve alkalmazásokat többnyire egyéjszakás kapcsolatok kibontakozására találták ki" – mondta a Blikknek az énekes, aki még dalt is írt tapasztalatairól "A nagy vadász címmel".

Viktor azt is bevallotta, már több randija is volt, annak ellenére, hogy nem mindig tud időt szakítani a lányokra. "Rájöttem, hogy szeretnék újra szerelmes lenni, de persze ez nem megy egykönnyen. A randizás jó oldala, hogy pozitív visszajelzéseket kapok, de most már nem vágyom könnyed, futó kalandokra. Bármilyen meglepő, nekem sokkal többet jelentenek a mély érzelmek, az igazi szerelem" – vallotta be az énekes.

Cinthya Dictator pöttöm kislánnyá változotthttp://www.life.hu/bulvar/20150430-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-pottom-kislannya-valtozott-egy-foton-vekonyabb-mint.htmlAz Éden Éjjel műsorvezetője egyre vékonyabb, a legutóbbi, róla készült fotón pedig már tényleg úgy néz ki, mint egy kislány. TV + Bulvár--Cinthya Dictatort hegyimentők mentették meg a fagyástólhttp://www.life.hu/bulvar/20150420-cinthya-diktatort-hegyimentok-mentettek-meg-a-fagyastol.htmlKis híján nagy bajba került Cinthya Dictator, aki a hegyi mentőknek köszönheti, hogy nem fagyott meg.TV + BulvárOrigoVarga Viktornak sminkelte magát Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-ferfinek-sminkelte-magat-es-varga-viktor-hasonmas.htmlMegmutatta férfi alteregóját a TV2 műsorvezetője: olyan, mintha Cinthya Dictator és exbarátja, Varga Viktor közös tinigyermekét látnánk.TV + Bulvár--Mona Lisa nem volt elég! Újabb képet csókolt Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-mona-lisa-utan-egy-masik-kepet-is-megcsokolt-varga-viktor.htmlA Life.hu riportere Németh Máté a Mona Lisa-balhé apropóján Varga Viktorhoz látogatott. Az énekes elmondta, beleszeretett a festménybe, ezért akarta a csókját, azonban hozzátette Cinthya sokkal jobban tetszik neki. Persze ez sem tartotta vissza attól, hogy újabb képet csókoljon meg... Hogy ezúttal melyiket, kiderül az alábbi videóból. TV + BulvárOrigoVarga Viktor: „Furcsa, hogy egy haverom udvarol Cinthyának”http://www.life.hu/intim/20150223-varga-viktor-enekes-exbaratnoje-cinthya-dictator-az-eden-ejjel-musorvezetoje-megmutatta-uj-pasijat.htmlVarga Viktor exbarátnője, Cinthya Dictator végre újra önmagára talált és összebújós fotót posztolt udvarlójával. De vajon mit szól ehhez Viktor? Megkérdeztük.Intim--Varga Viktor majomként pózolt Thaiföldön egy pálmafán http://www.life.hu/bulvar/20150116-varga-viktor-enekes-a-tv2-edes-elet-sztarja-majomkent-pozolt-thaifoldon-egy-palmafan.htmlAz extrém énekes megérkezett Thaiföldre, ahonnan magához hűen látványos fotókat posztolgat közösségi oldalán.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.