Itt van 2015 slágere! Elkészült VV Zsuzsa mulatós száma

zene L.Miki mulatós dal VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre elkészült VV Zsuzsa mulatós nótája! Teljes egészében meghallgathatod.

Az L.Miki bulizik pam-pam című slágerrel híressé vált L. Miki közreműködésével hozta össze mulatós pop műfajban VV Zsuzsa első nótáját. Van benne szó diktátorságról, narancsvodkáról, és az élet nagy dolgairól.

A Való Világ 7 szexi anyukájának legnagyobb vágya, hogy magazinban vetkőzhessen, akár ingyen is. De amíg ez várat magára, haknikkal keresi kenyerét.

Könnyekig érzékenyült szülinapján Lorán Lenkehttp://www.life.hu/bulvar/20150501-loran-lenke-88-eves-lett-meglepetes-szuletesnap.htmlLorán Lenke 88 éves lett. Csonka András és barátai zenés meglepetéssel köszöntötték, amin a színésznő könnyekig hatódott. A Life.hu VJ-je, Németh Máté ott járt, és megörökítette a boldog pillanatokat. TV + BulvárOrigoJó hír Kozsoról - Napról napra jobban vanhttp://www.life.hu/bulvar/20150501-kozso-egyre-jobban-van-agymutetje-utan.htmlKozso napról napra jobban van életmentő műtétje után. Most kedvesével, Keirával szelfizett egyet rajongóinak, hogy megmutassa, kezd felépülni. TV + Bulvár--Rejtegeti a TV2 Éden Nórit?http://www.life.hu/bulvar/20150430-rejtegeti-a-tv2-eden-norit-az-eden-hotel-3-jatekosat.htmlAz eddig kiesett játékosok távozásuk után mindig megjelentek a TV2 reggeli műsoraiban vagy az Éden Éjjelben - Nóri kivételével. Mi történhetett? TV + Bulvár--"Hájas vagy" - Kárász Róbert élő adásban szólt be Mádai Viviennekhttp://www.life.hu/bulvar/20150429-karasz-robert-elo-adasban-szolt-be-madai-viviennek.htmlKárász Róbert nem túl udvarias kommentárral fogadta Mádai Vivien őszinte képeit, amelyek szülése után készültek. Szerencsére Vivien nem vette magára a sértő szavakat.TV + BulvárOrigoMi zajlik az Éden-takaró alatt? Bence és Tina akcióba lépetthttp://www.life.hu/bulvar/20150430-eden-bence-es-eden-tina-az-eden-hotel-3-jatekosai-kamuszexeltek.htmlAdri és Peti elbűvölve nézte, ahogy Bence és Tina a takaró alatt ügyködtek. Aztán kiderült, nem minden az, aminek látszik. TV + BulvárOrigoÍme, Aurelio helikopterezése á la Éden fiúkhttp://www.life.hu/bulvar/20150430-eden-loki-es-eden-bence-megtancoltatta-peniszet.htmlMáshogy már nem is illik bulizni valóságshow-ban, mint meztelenül vagy pénisz-helikopterezve. Utóbbi akkor jó, ha lobog. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.