Edzőteremben vesztette életét a Facebook ügyvezetőjének férje - Vérbe fagyva találták meg

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
halál edzőterem Sheryl Sandberg Facebook futópad Mexikó Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérbe fagyva találták meg a tragikus hirtelenséggel elhunyt David Goldberget. A Facebook ügyvezetőjének, Sheryl Sandbergnek a férje családi nyaraláson vesztette életét. Marck Zuckerberg is megemlékezett róla.

Ahogy a Life.hu már beszámolt róla, életét vesztette a világ egyik legbefolyásosabb nőjének a férje. Ma megerősítették a részleteket, miszerint a 47 éves Goldberg pénteken balesetet szenvedett egy mexikói edzőteremben – adta hírül az Origo. A férfi és családja a mexikói Punta Mita városban nyaraltak. Miután a férfi hosszú idő után sem tért vissza az edzőteremből, a család keresni kezdte. Végül a futópad mellett találták meg vérbe fagyva. A férfi leeshetett a futópadról, aminek következtében súlyos feji sérüléseket szenvedett, és rengeteg vért veszített. Életét már nem tudták megmenteni

Forrás: AFP/Kevork Djansezian


Goldberg egyébként a SurveyMonkey nevű online kérdőívkészítő oldal vezetője volt. Mark Zuckerberg Facebook-oldalán emlékezett meg róla. "David Goldberg egy csodálatos ember volt, örülök, hogy ismerhettem" – írta bejegyzésében a Facebook-vezér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.