Meghalt a Star Trek színésznője

Forrás: startrek.com -
halál William Shatner alkoholizmus Grace Lee Whitney Leonard Nimoy Star Trek
Grace Lee Whitney, aki Kirk kapitány asszisztensét játszotta az eredeti Star Trek sorozatban, 85 éves korában elhunyt.

A színésznő, akinek leghíresebb szerepe Janice Rand, vagyis Kirk kapitány asszisztense volt, természetes halált halt – adta hírül a USA Today.

Forrás: startrek.com

Az eredeti sorozat mellett Grace Lee Whitney szerepelt az 1979-es Star Trek: A csillagösvény című filmben, illetve a William Shatner és Leonard Nimoy főszereplésével készült folytatásokban, mint a Star Trek 3 - Spock nyomában, a Star Trek 4 - A hazatérés, valamint a Star Trek 6: A nem ismert tartomány.

A színésznő egyébként hosszú évekig alkoholizmussal küzdött, amelyből végül sikerült kigyógyulnia. Életének 35 évét széntelte arra, hogy másoknak is segítsen legyőzni az alkoholproblémáikat.

Elhunyt Leonard Nimoy

Ahogya a Life.hu is beszámolt róla, 83 éves korában elhunyt Leonard Nimoy, aki 1964-ben kapta meg a félig ember, félig vulkáni Csillagflotta-tiszt, Mr. Spock szerepét a Star Trekben.

Elhunyt az Excalibur film Artúr királyahttp://www.life.hu/news/20150504-nigel-terry-az-excalibur-cimu-film-artur-kiralya-elhunyt.htmlGyászol a filmszakma! Nigel Terry, az Excalibur című kultuszfilm Artúr királya. A 69 éves brit színéssszel tűdőtágulat végzett néhány hónappal hetvenedik születésnapja előtt. NewsNorthfotoÍme, az idei magyarérettségi feladatok - Ti meg tudnátok oldani?http://www.life.hu/news/20150504-ime-az-idei-magyarerettsegi-feladatok.htmlMájus 4-én, hétfőn a magyarérettségin izgulhattak a diákok. A következő másfél hónapban összesen 115 300-an írásbeliznek és szóbeliznek. Eláruljuk, mi volt a mai írásbeli feladatsor. NewsThinkstockMicsoda? Nem is Katalin szülte a gyereket az oroszok szerinthttp://www.life.hu/news/20150504-durva-vad-szerint-nem-katalin-hercegno-szulte-a-gyereket.htmlAz oroszok nevetséges dologgal vádolják Katalin hercegnét. Szerintük nem is ő szülte meg a kis trónörökösnőt.News--Gyász! Meghalt a Farkasokkal táncoló írójahttp://www.life.hu/news/20150504-michael-blake-a-farkasokkal-tancolo-cimu-regeny-es-film-iroja-elhunyt.htmlHosszú betegséget követően 69 éves korában meghalt Michael Blake, a Farkasokkal táncoló című regény írója, aki az azonos című film forgatókönyvéért 1991-ben Oscar-díjat kapott – írja a Variety.NewsOrigoHurrá! Kedden már akár 30 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20150503-hetfon-meg-sok-lesz-a-felho-folottunk-de-kedden-mar-akar-30-fok-is-lehet.htmlIgazi jó hírek a jövő hét időjárásával kapcsolatban.News--Elhunyt az Excalibur film Artúr királyahttp://www.life.hu/news/20150504-nigel-terry-az-excalibur-cimu-film-artur-kiralya-elhunyt.htmlGyászol a filmszakma! Nigel Terry, az Excalibur című kultuszfilm Artúr királya. A 69 éves brit színéssszel tűdőtágulat végzett néhány hónappal hetvenedik születésnapja előtt. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.