dinitrofenol halál fogyás tabletta Interpol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több áldozatot is szedett az a fogyasztószer, amely növényvédőszerek és robbanóanyagok összetevőit tartalmazza. Az Interpol nemzetközi figyelmeztetést adott ki az illegálisan terjesztett tablettákra.

Ahogy a Life.hu is megírta, áprilisban egy 21 éves fiatal lány, Eloise Perry életét vesztette attól a fogyitablettától, amely dinitrofenolt tartalmazott. A szer belülről szétégette a lány szervezetét.

Eloise Parry áprilisan vesztette életét a fogyiteblettától Forrás: Twitter/Eloise Parry

Eloise anyukája most azért harcol, hogy felhívja a figyelmet: a szer halált okoz. „Leggyakrabban sárga por vagy kapszula formájában kapható, de krém változatban is elérhető" – írja a dinitrofenolról az Interpol.

Egy tavaly készített tanulmány szerint 2007 és 2013 között több mint öt halálesetért volt felelős ez a szer Nagy-Britanniában. Sajnálatos, hogy a figyelmeztetést nem adták ki rögtön a tanulmány kihirdetése után.

Soha nem fog felépülni Bobbi Kristina Brownhttp://www.life.hu/news/20150506-bobbi-kristina-brown-az-orvosok-szerint-soha-nem-fog-felepulni.htmlWhitney Houston lányának állapotáról újabb hírek érkeztek: az orvosok szerint nagy az esélye annak, hogy soha nem fog már felépülni a fiatal lány.News--Vége a nyárias időnek! Jégesővel érkezik a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20150506-ma-delutan-ujabb-hidegfront-eri-el-hazankat.htmlAlig volt időnk élvezni a 25 fok feletti hőmérsékletet és ezzel a nyári életérzést, máris újabb hidegfront éri el hazánkat.News--Facebookon jósolta meg az újszülött hercegnő nevét az alattvalóhttp://www.life.hu/news/20150505-facebookon-josolta-meg-az-ujszulott-hercegno-nevet-az-alattvalo.htmlKelly Cragg, a fiatal brit nő több mint 24 órával a hivatalos bejelentés előtt jósolta meg facebook oldalán a várva várt hercegnő nevét. A lány és barátai legnagyobb meglepetésére el is találta.News--Meghalt a férfi, aki müzlivel kínálta Ryan Goslingothttp://www.life.hu/news/20150505-meghalt-ryan-mchenry-aki-muzlis-mem-videokat-gyartott-ryan-goslinrol.htmlRyan McHenry, aki Ryan Goslingról készített müzlievős mémeket, 27 éves korában hunyt el rákban.News--Döbbenetes! Terhességi tünetnek diagnosztizálták az orvosok a rákothttp://www.life.hu/news/20150506-terhessegi-tuneteknek-diagnosztizaltak-az-orvosok-a-rakot.htmlErős görcsöktől és hányingertől szenvedett második terhessége alatt Samantha Beaven, akiről később kiderült, méhnyakrákja van.NewsThinkstockMinden, amit Sarolta hercegnő nevéről tudnod kellhttp://www.life.hu/news/20150506-sarolta-erzsebet-diana-cambridge-i-hercegno-neve-mit-jelent-a-csaladnak-es-a-briteknek.htmlMájus 2-án megszületett Katalin és Vilmos második gyermeke, aki a Sarolta Erzsébet Diána nevet kapta. Vajon mit jelent ez a név a brit királyi családnak? És mit jelent a briteknek? Ennek néztünk utána.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.