Hevesi Tamás Ufót villantott

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Hevesi Tamás Univerzum jelenség Pataky Attila ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila után Hevesi Tamás is UFÓ storyval állt elő. Az énekes állítja az egész gondolkodását megváltoztatta a nagy találkozás.

Sokáig szkeptikus volt Hevesi Tamás az UFÓ jelenségekkel kapcsolatban, egészen addig, míg harminc évvel ezelőtt, egy koncertturné során, Szarvason vakító világosságra lett figyelmes – írja a Story.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Nagy világosság lett, majd feltűnt egy csészeajszerű valami az égbolton, éppen olyan, mint amilyennek a filmekben is ábrázolják. Biztos, hogy nem csak képzelődtünk, hiszen több százan is látták az eseményt, és jó pár újság is írt róla" – mesélte Tamás, akinek a gondolkodásmódját is megváltoztatta a jelenség.

„Azóta szentül hiszem, hogy nem mi, emberek vagyunk az evolúció csúcsa, és vannak még előlények valahol az univerzumban."

Medveczky Ilona kidobta Friderikusz Sándorthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-medveczky-ilona-diva-tancosno-kidobta-friderikusz-sandort-mara-azonban-beket-kototek.htmlRégi sérelmek, hosszas agitálás – Medveczky Ilona nem adta be könnyen a derekát Friderikusz Sándornak.TV + BulvárOrigoHernádi Judit Liptai Claudiával küzd egy férfiérthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-hernadi-judit-szineszno-liptai-caludia-szinesznovel-kuzd-egy-ferfiert-a-vidam-kisertet-cimu-daraban.htmlA színésznők egymás orra elől próbálják elhappolni a kiszemelt áldozatot. Vajon melyikük jár sikerrel?TV + BulvárOrigoSarka Kata kórházba kerülthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-korhazba-kerult-mert-rutinkivizsgalason-jart-volt-aki-nem-ertette.htmlA kommentelők nem értik, miért kellett Sarka Katának kivizsgáláson járnia, ha semmi baja.TV + Bulvár--Bocsi, nincs bocsi - Nem bocsátottak meg Bochkor Gábornak a kommentelőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150507-nem-bocsatottak-meg-bochkor-gabornak-a-kommentelok.htmlNem csillapodnak a kedélyek Bochkor Gábor ominózus, karmesteres beszólása óta. A kommentelők ismét támadnak. TV + Bulvár--Medveczky Ilona kidobta Friderikusz Sándorthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-medveczky-ilona-diva-tancosno-kidobta-friderikusz-sandort-mara-azonban-beket-kototek.htmlRégi sérelmek, hosszas agitálás – Medveczky Ilona nem adta be könnyen a derekát Friderikusz Sándornak.TV + BulvárOrigoTornóczky Anita: Itt a bizonyíték, az erőszak nem válogat!http://www.life.hu/bulvar/20150506-tornoczky-anita-szerint-az-eroszak-nem-valogat-peldas-itelet-egy-allatkinzo-ugyeben.htmlTöbb mint 1000 piros szalagos, szolidaritást és támogatást jelző fénykép érkezett a külföldi gazdiktól, akik mind úgy gondolták, hogy egy állatkínzónak börtönben van a helye. Az állatkínzó férfit a bíróság próbaidőre felfüggesztette.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.