Sarka Kata kórházba került

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
kivizsgálás Sarka Kata kommentelők rutin kórház Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kommentelők nem értik, miért kellett Sarka Katának kivizsgáláson járnia, ha semmi baja.

Kata a fitneszverseny után – ahol szép eredményt ért el – rutinvizsgálat miatt töltött pár órát egy kórházban. Hajdú Péter felesége a közösségi oldalán osztotta meg a fotót, amelyen éppen egy vérvétel után látható. Volt, aki egyből megjegyezte: „Az komoly, ha ilyen fiatalon már ennyi mindent kell megvizsgálni rajtad!" Valószínűleg a kommentelő nem értette, hogy ez csak egy rutinvizsgálat, ami időnként nem árt – még akkor sem, ha jelen esetben egy szép, egészséges nőről van szó.

Természetesen többen azonnal Kata védelmére keltek: „Mi az, hogy ilyen fiatalon? Az a normális, ha tisztában van az egészségi állapotával! Fogorvoshoz sem azért megyek negyedévente, mert rosszak a fogaim, hanem hogyha elváltozás van, vegyék észre" – írta egy úr.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Általános ellenőrzés! Vérvétel, EKG, vérnyomás és még sok más vizsgálat!" – írta a kép mellé Kata, akinek biztosan maximálisan jók lettek az eredményei, de ettől függetlenül példát mutat azzal, hogy odafigyel magára, hiszen mindenkinek időnként szűrővizsgálatokra kellene járnia, hogy elkerülje a súlyosabb megbetegedéseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.