Zimány Linda megszólalt: "Nem hancúrozok a pókermilliomossal, más magánéleti vonalon vagyok"

Forrás: Instagram/Zimány Linda, Instagram/Dan Bilzerian -
Dan Bilzerian Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart az elmúlt napokban a fotó, amelyen Zimány Linda - több lány társaságában Dan Bilzerian társaságában pózol. Még az a kérdés is felmerült, vajon a magyar modellt láthatjuk-e a képen. 

Sokáig tanakodtunk a Life.hu szerkesztőségében arról, vajon Lindát látjuk-ea pókermillimos, Dan Bilzerian társaságában pózolni. Nos, minden bizonnyal, mert csütörtökön maga a modell kommentálta a fotót és a róla megjelent híreket.

Forrás: Instagram/Zimány Linda, Instagram/Dan Bilzerian

"Nem! Továbbra sem hancúrozom, és nem is járok Dan Bilzeriannal. Teljesen más magánéleti vonalon vagyok. Viszont egy poén az ember, és háromszor zsűriztem vele a Tropic Beauty-n… és készítettünk közös fotót is, mert híres emberrel poén, főleg vele, aki alapból is egy poén, a híres és hírhedt dolgaival együtt. De ettől még nem hancúrozunk. Különben sem jön be a szakáll" - írta Linda közösségi oldalán.

Kíváncsi vagy arra, hogyan hozza magát csúcsformába a nyárra Zimány Linda? Szombaton 14:30-kor a LifeNetworkön, az Ez Zsír! életmódmagazinban elmeséli!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.