Földrengés volt a magyar határnál

Forrás: Thinkstock -
földrengés magyar határ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Richter-skála szerinti 3,3-as erősségű földrengés volt a magyar-román-ukrán határ találkozásának térségében hétfő reggel. 

A reggel hét órakor észlelt földrengés a magyarországi Garbolc és a romániai Újberek közelében, mintegy kilenc kilométer mélységben keletkezett - írta az MTI.

Forrás: Thinkstock

A helyiek érezték a földrengést, károkról egyelőre nem érkezett bejelentés.

200 szegedi diák kapott ételmérgezést http://www.life.hu/news/20150508-200-szegedi-diak-kapott-etelmergezest.html Egy szegedi általános iskolában nagyjából 200 gyerek betegedett meg. Hányásos, hasmenéses tüneteik alapján ételmérgezésre gyanakodnak. News Origo Tragédia! Hároméves kisgyerek veszítette életét egy bevásárlóközpontban http://www.life.hu/news/20150511-egy-zsolnai-bevasarlokozpontban-halt-meg-egy-haromeves-kisfiu.html Szörnyű tragédia történt vasárnap egy zsolnai bevásárlóközpontban – fa gerenda dőlt egy hároméves kisfiúra, aki a kórházba szállítás közben életét vesztette. News -- 12 évesen hárommillió Instagram-követő és egybillió youtube-letöltés - Ki ez a lány? http://www.life.hu/news/20150510-maddie-ziegler-tancos-tizenket-eves-es-harommillio-instagram-kovetoje-van-es-egybillioan-toltottek.html Maddie Ziegler táncos még csak 12 éves és máris milliók rajonganak érte. Ki ez a lány és mégis: hogyan csinálja mindezt? News AFP Ne számíts sok jóra, ami a jövő heti időjárást illeti http://www.life.hu/news/20150510-ne-szamits-sok-jora-ami-a-jovo-heti-idojarast-illeti.html Vasárnap sok lesz a felhő és zápor is előfordul. Aztán jövő hét elején átmeneteileg kisüt a nap, de úgy tűnik, hétvégére ismét fázni fogunk. News David Letterman nyugdíjba vonul, Tina Fey ezért kitette, amit lehetett http://www.life.hu/news/20150508-david-letterman-nyugdijba-vonult-tina-fey-ezert-kitette-amit-lehetett.html A neves tévés, David Letterman, aki több mint négy évtizede van a pályán és több mint harminc éve vezet beszélgetős műsorokat, hamarosan nyugdíjba vonul: május 20-án kerül adásba az utolsó vele felvett Late Show. News -- Ki sem találnád, melyik színésznő lenne szívesen Channing Tatum felesége http://www.life.hu/news/20150508-diane-keaton-channing-tatum-felesege-lenne.html A 69 éves színésznő, aki sosem ment férjhez, sajnos lekéste a Channing-vonatot, a Step up és Magic Mike filmek szívtiprója, Channing Tatum ugyanis már jó ideje foglalt, ráadásul gyönyörű felesége van. De álmodozni persze szabad. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.