VV Simon látleletet vetetett, de a drogteszthez nem kapott segítséget

Forrás:Facebook/VV Simon -
látlelet VV Simon Debrecen szórakozóhely kidobás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hóbortos VV Simon alaposan pórul járt a hét végén, amikor is egy debreceni szórakozóhelyről kidobták, majd alaposan elagyabugyálták, barátnőjét pedig bevitték a rendőrségre. Állítólag furcsán viselkedtek...

Brutális bánásmódban volt része VV Simonnak és barátnőjének egy debreceni szórakozóhelyen. A biztonságiaknak állítólag nem tetszett, hogy az egykori valóságshow-hős és a lány mezítláb táncoltak. A szemtanuk szerint Szonja állítólag leköpött valakit.
„Állítólag garázdán viselkedtem, de mégsem engem vittek el a rendőrök, hanem a barátnőmet, Szonját, akit teljesen átvizsgáltak, ugyanis drogot kerestek nála. Én kérdeztem az intézkedő rendőrt, hogy árulja már el, kinél és hogyan kell drogtesztet csináltatnom, hogy a későbbiekben legyen papírom róla, hogy nem voltam drogos. Választ persze nem kaptam. Most már tudom, hogy nem a rendőröket, hanem a mentőket kellett volna kihívnom, a rendőrök látványa felbosszantotta a tulajdonosnőt. Édesapám rendőr alezredes volt, őt azonnal tárcsáztam, hogy mit csináljak. Ő azt tanácsolta, hogy menjek el látletetet vetetni, és tegyek feljelentést. A rendőrök viszont aznap éjjel mintegy „jó tanácsként" azt javasolták, hogy ne jelentsem fel őket, mert ha megteszem, visszaviszik az őrsre Szonját. Végül látleletet vetettem, de egyelőre a feljelentésnek nem látom értelmét, ugyanis indokot ezret találhatnak a brutális kidobásunkra. Kamera viszont nincs a szórakozóhelyen, így nem lehet megnézni, pontosan mi is történt" – mesélte Simon, akinek nem ez volt az első balhéja, már máshonnan is kidobták. Pár hete szerelme édesapja, Czutor Zoliék koncertjéről kísérték ki őket.

Brutálisan összeverték VV Simont Forrás: Facebook/VVSimon

„Két héttel ezelőtt Szonját egy szegedi klubban rángatták meg a biztonságiak. Annyira brutálisan, hogy az édesapja lerohant a színpadról, és beavatkozott. Ott is ugrásra készen várták, hogy valakibe belekössenek. Már a villalétem alatt is kiderült, hogy sok embert csupán a lényem is provokál. Ha megjelenek valahol, azonnal észrevesznek. Van, akinek szimpatikus vagyok, és meghívnak egy italra, van, akinek nem. Aki szóba áll velem, tudja, hogy normális vagyok, és el lehet velem beszélgetni. A szórakozóhely tulajdonosa is csak annyit láthatott, hogy itt van két extrovertáltan viselkedő alak, akik kilógnak a sorból" - magyarázta Simon, akit nagyon megviselt a dolog.

Forrás:Facebook/VV Simon

„Inkább lelkileg viselt meg, maradandó sérülést nem szenvedtem, pedig hatalmas ütést kaptam az arcomra. A jobb vállamon még látszik a kidobó emberek ujjlenyomata, a jobb karomat nem tudom felemelni. Nem tudok felocsúdni, hogy ilyen megtörténhet. El lehetett volna normálisan is intézni. Ha legközelebb elmegyünk valahová bulizni, beszélünk a biztonsági őrökkel, hogy ha bármiféle panasz érkezik ránk, akkor először jöjjenek oda hozzánk megbeszélni, amikor még mindenki nyugodt."

Próbáltuk megkérdezni a debreceni szórakozóhely tulajdonosát a történtekről, de hiába telefonáltunk, nem vették fel a telefont.

Jaj! Újabb slágerre készül VV Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20150507-vv-zsuzsa-uj-dalt-keszitene.htmlVV Zsuzsa képtelen abbahagyni! Bár tudja, hogy nem a legjobb a hangja, mégis új nótát készítene. TV + Bulvár--Magyar állampolgárságot kér VV Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150504-magyar-allampolgarsagot-ker-vv-edina-aki-haknizik-es-munkat-keres.htmlVV Edina és szerelme, VV Laci rájöttek, hogy a hétvégi haknikból nehéz megélni. Ezen valószínűleg az sem fog segíteni, ha Edina megkapja a magyar állampolgárságot, amit hamarosan igényelni fog. TV + BulvárOrigoMi lesz most? VV Fanni visszavonulhttp://www.life.hu/bulvar/20150420-vv-fanni-visszavonul-elege-van-a-celebsegbol.htmlElege lett VV Fanninak a celeblétből. Nem kér többet az újságírókból és a kamerákból a Való Világ 7 tündérfalvi játékosa. TV + Bulvár--New Yorkban kezdett új életet VV Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20150413-vv-krisztian-new-yorkban-uj-eletet-kezdett-vv-izaval-valo-szakitas-utan.htmlMiután szakított Izával, a ValóVilág egykori szereplője úgy döntött, szerencsét próbál a nagyvilágban.TV + Bulvár--VV Dennis: "Elismer az ország"http://www.life.hu/bulvar/20150411-vv-dennis-vv-becivel-rappel-egyutt-es-remenyei-szerint-elismeri-az-orszag.htmlVV Dennis-szel beszélgettünk kicsit a jövőről, a zenéről, és az élet fontos dolgairól.TV + BulvárOrigoVV Éva teljesen levetkőzött!http://www.life.hu/bulvar/20150409-vv-bauko-eva-teljesen-levetkozott.htmlÉletében először készültek olyan képek VV Éváról, amelyeken teljesen ledobta a ruhát. A művészi aktképeket a Life.hu-n nézheted meg először!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.