A hóbortos VV Simon alaposan pórul járt a hét végén, amikor is egy debreceni szórakozóhelyről kidobták, majd alaposan elagyabugyálták, barátnőjét pedig bevitték a rendőrségre. Állítólag furcsán viselkedtek...

Brutális bánásmódban volt része VV Simonnak és barátnőjének egy debreceni szórakozóhelyen. A biztonságiaknak állítólag nem tetszett, hogy az egykori valóságshow-hős és a lány mezítláb táncoltak. A szemtanuk szerint Szonja állítólag leköpött valakit.
„Állítólag garázdán viselkedtem, de mégsem engem vittek el a rendőrök, hanem a barátnőmet, Szonját, akit teljesen átvizsgáltak, ugyanis drogot kerestek nála. Én kérdeztem az intézkedő rendőrt, hogy árulja már el, kinél és hogyan kell drogtesztet csináltatnom, hogy a későbbiekben legyen papírom róla, hogy nem voltam drogos. Választ persze nem kaptam. Most már tudom, hogy nem a rendőröket, hanem a mentőket kellett volna kihívnom, a rendőrök látványa felbosszantotta a tulajdonosnőt. Édesapám rendőr alezredes volt, őt azonnal tárcsáztam, hogy mit csináljak. Ő azt tanácsolta, hogy menjek el látletetet vetetni, és tegyek feljelentést. A rendőrök viszont aznap éjjel mintegy „jó tanácsként" azt javasolták, hogy ne jelentsem fel őket, mert ha megteszem, visszaviszik az őrsre Szonját. Végül látleletet vetettem, de egyelőre a feljelentésnek nem látom értelmét, ugyanis indokot ezret találhatnak a brutális kidobásunkra. Kamera viszont nincs a szórakozóhelyen, így nem lehet megnézni, pontosan mi is történt" – mesélte Simon, akinek nem ez volt az első balhéja, már máshonnan is kidobták. Pár hete szerelme édesapja, Czutor Zoliék koncertjéről kísérték ki őket. 

Brutálisan összeverték VV SimontForrás: Facebook/VVSimon

„Két héttel ezelőtt Szonját egy szegedi klubban rángatták meg a biztonságiak. Annyira brutálisan, hogy az édesapja lerohant a színpadról, és beavatkozott. Ott is ugrásra készen várták, hogy valakibe belekössenek. Már a villalétem alatt is kiderült, hogy sok embert csupán a lényem is provokál. Ha megjelenek valahol, azonnal észrevesznek. Van, akinek szimpatikus vagyok, és meghívnak egy italra, van, akinek nem. Aki szóba áll velem, tudja, hogy normális vagyok, és el lehet velem beszélgetni. A szórakozóhely tulajdonosa is csak annyit láthatott, hogy itt van két extrovertáltan viselkedő alak, akik kilógnak a sorból" - magyarázta Simon, akit nagyon megviselt a dolog.

Forrás:Facebook/VV Simon

„Inkább lelkileg viselt meg, maradandó sérülést nem szenvedtem, pedig hatalmas ütést kaptam az arcomra. A jobb vállamon még látszik a kidobó emberek ujjlenyomata, a jobb karomat nem tudom felemelni. Nem tudok felocsúdni, hogy ilyen megtörténhet. El lehetett volna normálisan is intézni. Ha legközelebb elmegyünk valahová bulizni, beszélünk a biztonsági őrökkel, hogy ha bármiféle panasz érkezik ránk, akkor először jöjjenek oda hozzánk megbeszélni, amikor még mindenki nyugodt."

Próbáltuk megkérdezni a debreceni szórakozóhely tulajdonosát a történtekről, de hiába telefonáltunk, nem vették fel a telefont.