Kanye West tiszteletbeli doktori címet kapott a Chicagói Egyetemen. A zenész pedig annyira örült ennek, hogy beszéde közben többször is elmosolyodott.

A 37 éves rapper a Chicagói Egyetem Művészeti Karának diplomaosztó ünnepségén tiszteletbeli doktori címet kapott. „Több művészeti ágban is hatással van az emberekre, a munkái mindig ötletesek és esztétikailag gazdagok, jelentősen alakítják a kulturális örökségünket” – hangzott el az indoklás a doktori cím átadásakor.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

Kanye West természetesen egy rövid beszédet is mondott az átadón, ami alatt, kapaszkodjon meg mindenki: többször is viccelődött és ő maga is többször elmosolyodott. Egyébként hihetetlenül meg volt hatódva a rapper, jó volt ennyire emberinek látni őt. Egyenesen aranyos volt, ahogy kereste a szavakat és próbált viccelődni. A beszédének egy fontos pontja egyébként a vélemény szabad kifejezésének fontossága volt.

Az eseményen Kanye felesége, a szívesen meztelenkedő Kim Kardashian nem tudott ott lenni, mert éppen Brazíliában promózta Selfish című könyvét. 

 

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian
Exkluzív családi fotók a Kardashian családról

Amerikában nem május első, hanem második vasárnapján ünneplik az anyák napját. A Kardashian-lányok a nagy nap alkalmából rengeteg képet osztottak meg követőikkel a családi albumból. A megható fotókat itt találod!