Bréking! Kanye West doktori címet kapott és nagyon örült neki

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian -
mosoly Chicago Kanye West aranyos beszéd doktori cím megható diplomaosztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West tiszteletbeli doktori címet kapott a Chicagói Egyetemen. A zenész pedig annyira örült ennek, hogy beszéde közben többször is elmosolyodott.

A 37 éves rapper a Chicagói Egyetem Művészeti Karának diplomaosztó ünnepségén tiszteletbeli doktori címet kapott. „Több művészeti ágban is hatással van az emberekre, a munkái mindig ötletesek és esztétikailag gazdagok, jelentősen alakítják a kulturális örökségünket” – hangzott el az indoklás a doktori cím átadásakor.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

Kanye West természetesen egy rövid beszédet is mondott az átadón, ami alatt, kapaszkodjon meg mindenki: többször is viccelődött és ő maga is többször elmosolyodott. Egyébként hihetetlenül meg volt hatódva a rapper, jó volt ennyire emberinek látni őt. Egyenesen aranyos volt, ahogy kereste a szavakat és próbált viccelődni. A beszédének egy fontos pontja egyébként a vélemény szabad kifejezésének fontossága volt.

Az eseményen Kanye felesége, a szívesen meztelenkedő Kim Kardashian nem tudott ott lenni, mert éppen Brazíliában promózta Selfish című könyvét.

Exkluzív családi fotók a Kardashian családról

Amerikában nem május első, hanem második vasárnapján ünneplik az anyák napját. A Kardashian-lányok a nagy nap alkalmából rengeteg képet osztottak meg követőikkel a családi albumból. A megható fotókat itt találod!

Brooklyn Beckham felrobbantotta a Twitterthttp://www.life.hu/news/20150508-brooklyn-beckham-letrehozott-egy-twitter-profilt.htmlNéhány nappal azután, hogy David Beckham létrehozta Instagram proflját, Brooklyn Beckham regisztrált a Twitterre. Egy óra alatt 20 ezer követőt sikerült összeszednie.News--Hoppá! Porcukorbombával támadták meg Adam Levine-t!http://www.life.hu/news/20150507-adam-levinet-a-maroon-5-frontemberet-porcukorbombaval-tamadtak-meg.htmlA Maroon 5 frontembere porcukorbombát kapott a fejére, amitől egy kicsit fel is húzta magát az énekes.News--Orlando Bloomnak azt jósolták az orvosok, hogy többet nem fog tudni járnihttp://www.life.hu/news/20150506-orlando-bloom-szinesznek-azt-josoltak-az-orvosok-hogy-tobbet-nem-fog-tudni-jarni.htmlA színész 21 éves korában három emeletnyi magasságból zuhant le egy tetőről. Az orvosok akkor azt mondták: nagy eséllyel nem fog tudni járni többet.News--Az Interpol nyomoz a gyilkos fogyitabletta ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150506-az-interpol-nemzetkozi-figyelmeztetest-adott-ki-a-dinitrofenolt-tartalmazo-fogyaszto-tablettara.htmlTöbb áldozatot is szedett az a fogyasztószer, amely növényvédőszerek és robbanóanyagok összetevőit tartalmazza. Az Interpol nemzetközi figyelmeztetést adott ki az illegálisan terjesztett tablettákra.News--Anna Wintour megbünteti a Met-gálán szelfiző sztárokathttp://www.life.hu/news/20150512-anna-wintour-megbunteti-es-kitiltana-a-kovetkezo-met-galarol-a-szelfizo-sztarokat.htmlNincs mese: ha nem lehet szelfizni, akkor valóban nem lehet. A Vogue főszerkesztője súlyos büntetést szab ki azokra a celebekre, akik ellene mentek kérésének, és telefonjukkal kapták lencsevégre saját magukat a Met-gála vörös szőnyegén.News--Katalin hercegnő és Vilmos herceg Sarolta hercegnővel sétáltak - vagy mégsem?http://www.life.hu/news/20150511-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-imitatorok-setaltak-angliaban.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg Primrose Hillben sétálgattak, és szelfiztek a járókelőkkel. Legalábbis a rövidlátók szerint. Aki közelebbről megnézte őket, rájött, hogy ez bizony nem teljesen igaz. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.