Exkluzív családi fotók a Kardashian családról

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian -
North West Kris Jenner anyák napja Kendall Jenner Kourtney Kardashian Kylie Jenner Khloe Kardashian kim kardashian Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikában nem május első, hanem második vasárnapján ünneplik az anyák napját. A Kardashian-lányok a nagy nap alkalmából rengeteg képet osztottak meg követőikkel a családi albumból.

A családi képek előtt azért azt is megmutatjuk, hogy mi volt Kris Jenner egyik ajándéka az öt lányától (Kim, Khloe és Kortney Kardashian, Kendall és Kylie Jenner). A lányok megsaccolhatatlan mennyiségű lufival mondtak köszönetet anyukájuknak.

Forrás: Instagram/ Kendall Jenner

Ezt a szuper családi fotót Kim Kardashain posztolta. Középen Kris Jenner és körülötte a lányok.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian


Kim egy régi fotót is posztolt Instagram oldalára, amelyen Kris Jenner és az ő anyukája is rajta van. A Kardashian-lányok balról jobbra: Khloe, Kim, Kourtney.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

Ennyire szereti anyukáját Beyoncé, David Beckham és Nicki Minaj

Kedvenc amerikai sztárjaink most vasárnap tartották az anyák napját. Hogyan emlékezett meg a nagy napról Beyoncé, Nicki Minaj és David Beckham? Nézd meg a megható fotókat!


Íme egy gyönyörű fekete-fehér fotó, North Westről, Kimről és Kris Jennerről, amelyhez a következő sorokat írta a híresség: „Minden, ami vagyok, az tőled van, anya. Minden, amit a lányomnak fogok tanítani, azt te tanítottad nekem. Köszönöm anya, hogy mindig velem vagy és feltétel nélkül szeretsz. Nagyon szeretlek!"

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian


Kim Kardashian azért is hálát adott, hogy kislánya úgy nő fel, hogy nagymamáját is megismerheti. „Áldottnak érzem magam, hogy a kislányom úgy nő fel, hogy megismerheti a csodálatos nagymamámat. Az élet az emlékekről szól, csináljatok fényképeket és tartsátok becsben az emlékeket" – írta a fotó mellé a celebnő

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

Bruce Jenner vallomása

A Kardashian-család feje, aki felvállalta nemi identitását, és nővé operáltatta magát, soha nem félt annyira, mint amikor őszintén kellett beszélnie a családjával. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Bruce Jenner: „Semmi nem volt olyan nehéz, mint a nemi identitásomról vallani a gyerekeimnek"http://www.life.hu/csalad/20150508-bruce-jenner-soha-nem-felt-annyira-mint-amikor-oszinten-kellett-beszelnie-csaladjaval-nemi.htmlA Kardashian-család feje, aki felvállalta nemi identitását, és nővé operáltatta magát, soha nem félt annyira, mint amikor őszintén kellett beszélnie a családjával.Család--Két meleg fiú vigyáz Justin Timberlake és Jessica Biel gyerekérehttp://www.life.hu/csalad/20150508-justin-timberlake-es-jessica-biel-gyerekere-ket-meleg-fiu-vigyaz.htmlA sztárpár első kisfia egy hónapos lett, az elfoglalt szülők pedig úgy döntöttek, hogy dada segítségét kérik a gyerekneveléshez. Szokatlan módon két meleg fiút választottak.Család--Így drukkol 4 éves kisfia baseballmeccsén Orlando Bloomhttp://www.life.hu/csalad/20150504-orlando-bloom-szinesz-a-kisfia-baseballmeccsen-szurkolt.htmlA sármos színész Miranda Kerrel közös kisfiúkkal baseballozott szombaton, és nagyon édesek voltak együtt.Család--Egy rizsszemnyi gyermek élete - Várandósságod 7. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150508-a-terhesseg-7-heteben-ez-tortenik-a-magzattal-es-a-kismamaval.htmlEl tudod képzelni, hogy egy aprócska, rizsszemnyi embrió egyszer egy mosolygós, édes pici baba lesz? Hiába a picinyke méret, a hasadban növekvő élet hétről hétre hihetetlen változáson és fejlődésen megy keresztül.CsaládThinkstockBabakocsimustra - ha a trend és a praktikum találkozikhttp://www.life.hu/csalad/20150508-babakocsi-tipusok.htmlÚjszülött babádnak mindenből a legjobbat szeretnéd? A babakocsi-választék ma már igen bőséges, kevésbé rutinos anyukaként nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő modellt. A legfontosabb, hogy kényelmes és biztonságos legyen, no meg, hogy a funkciói számodra is praktikusak legyenek!CsaládThinkstockHatalmasat nőtt Hujber Feri kisfia - videóhttp://www.life.hu/csalad/20150510-hatalmasat-nott-hujber-feri-kisfia.htmlNehéz időszakon van túl a Hujber-család. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.