Hamarosan bemutatják a Miss Universe Hungary 16 döntősét, akiket szakmai zsűri választott ki. És kik voltak a zsűritagok?Eláruljuk!

A vidéki nagyvárosok castingjai után Budapesten zárult a  Miss Universe Hungary szépségverseny előválogatója, ahol a zsűri végül kiválasztotta azt a 16 gyönyörű lányt, akik a Miss Universe Hungary június 6-i döntőjén, a nagyszabású élő show-ban is megmutathatják magukat. A zsűriben közismert arcok kaptak helyet, természetesen Vajna Tímea, a verseny tulajdonosa mellett. Így Katus Attila aerobik edző, Tomán Szabina modell, Árpa Attila felesége, Rábaközi Andrea egykori topmodell, Sárosi Zoltán fotóművész, aki szubjektív látáspontján keresztül figyelte a felvonuló szépségeket, ugyanakkor a fotóművész is szólt belőle.
"Látom, hogy ki, hogyan mutatna fotóban, de nem ugyanolyan egy fotómodellt és egy szépségkirálynőt fényképezni. A fotómodellek általában sokkal szebbek a képen, viszont jelentéktelenebbek a hétköznapi életben, míg a szépségkirálynők klasszikus bombanők! - kommentálta a felvonuló lányokat. 

Forrás:  facebook/Miss Universe Hungary

"Jelentkezőként soha nem vettem még részt szépségversenyen. A megmérettetés az én életemből kimaradt, mindig is féltem tőle. Arra azonban kíváncsi voltam, hogy a mai lányok, mennyire magabiztosak és hogy viselik az esetleges kudarcot. Ez a szakma komoly lelki megpróbáltatás, amit az álarcokkal együtt meg kell tanulnia viselni annak a lánynak, aki bekerül a döntőbe, dolgozik a szakmában, pláne, ha külföldöt választja. Nagy izgalommal várom, hogy mit tudunk hozzáadni a versenyhez. Kihívás, hiszen aktívan dolgozom a szakmában, de ez teljesen más terület. A kisugárzás, a magabiztosság, a jól ápoltság szerintem nagyon fontos, és bár sokan mondják, hogy nem a külső számít, de minden lány ezáltal szeretne továbbjutni egy ilyen versenyen, vagy bekerülni a szakmába. Azt gondolom, nagyon fontos a kritériumoknak való megfelelés és a nyelvtudás is" – magyarázta  Rábaközi Andrea, aki a felkészítő tábor során is ott lesz majd az élő show-ba jutó legszebb 16 lánnyal.