Pihenget a padon a fóka - cuki lesifotó Galapagosról

Forrás: NORTHFOTO -
cukiság pihenés kölyök pad Galapagos-szigetek alvás fóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit tehet egy álmos cukiság, ha éppen az utcán fárad el, hát leheveredik egy padra és kipiheni magát.

A fiatal kölyökfóka valószínűleg nem szeret a koszos földön feküdni, ezért választotta a padot. A kis állt láthatóan nagyon élvezi a pihenést Galapagos-szigetén, ahol egy lesifotós lekapta.

Forrás: NORTHFOTO
Ilyen még nem volt: Kanye West elmosolyogta magáthttp://www.life.hu/news/20150512-kanye-west-elmosolyogta-magat-egy-kosarlabdameccsen.htmlA rapper véletlenül engedett el egy enyhe vigyorgást – ám amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is ment, amikor végre észbe kapott.News--Meleg közlekedési lámpák jeleznek Bécsbenhttp://www.life.hu/news/20150512-meleg-kozlekedesi-jelzolampak-jeleznek-becsben.htmlVegyes és egynemű emberalak-párok jelzik a gyalogosoknak a szabad átkelést az osztrák főváros összesen 49 darab kereszteződésében.NewsOrigoItt a tökéletes fenék! A férfiak megmondták a tutithttp://www.life.hu/news/20150512-ferfiak-lerajzoltak-a-tokeletes-feneket.htmlKicsi, nagy, izmos, lapos - a fenekek olyanok, mint Gombóc Artúrnak a csoki. Mindegyiket szeretik.News--Fából készített traktor egy magyar férfi http://www.life.hu/news/20150508-fabol-keszitett-traktor-egy-magyar-ferfi-puskas-istvan-traktorvezeto.htmlA tiszalöki, Puskás István mesterművét sokan megcsodálják, hiszen igazi látványosság a fából készült, működő traktor.News--Közeledik az adóbevallás ideje – ne feledd 1%-ról te döntesz!http://www.life.hu/news/20150508-kozeledik-az-adobevallas-ideje-ne-feledd-1szazalekarol-te-dontesz-tamogasd-a-gyerekeket-allatokat-a.htmlKözeledik az adóbevallások leadásának határideje, amely az év legfontosabb időszakát jelenti az 1 százalékos támogatásra jogosult szervezeteknek, alapítványoknak. Most rajtad a sor, hogy beteg gyermekeken, állatokon segíts, vagy a kultúrát támogasd.NewsThinkstockPozitív szavakat festettek egy budapesti falrahttp://www.life.hu/news/20150429-pozitiv-szavakat-festettek-egy-budapesti-falra-a-szines-varos-csoport-muveszei.htmlAz elhanyagolt I. kerületi falakra a Színes Város Csoport művészei festettek 37 pozitív szót, amellyel új jelentést adtak egy átlagos kerítésnek.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.