Kapócs Zsóka válás Habony Árpád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden negyedik nekifutásra végérvényesen pontot tett viharos házasságára Kapócs Zsóka és Habony Árpád.

A Markó utcai bíróságon hivatalosan is elvált Kapócs Zsóka színésznő és Habony Árpád, Orbán Viktor tanácsadója. Házasságuk két hónapot sem élt meg, februárban házasodtak áprilisban pedig már váltak is. A pár 2010-ben ismerkedett meg Rogán Antal születésnapi partiján, Habony udvarolni kezdett a színésznőre, rendszeresen megvárta előadásai után. Hiába volt kölcsönös a vonzalom, se veled se nélküled kapcsolat volt az övék. Két évvel ezelőtt Habony egy napilap címlapján tette közzé, hogy szakított Zsókával, aki eléggé meglepődött kedvese nyilvános kitárulkozásán.

Kapócs Zsóka Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A hír igaz! Csak a kapcsolatnak én vetettem véget, hiszen nem működött! Árpád kisfiával tökéletesen kijöttem! Sajnos az igazságérzetemet bántja ez az óriási hazugság, de az én lelkem tiszta! Nem hittem volna, hogy ekkorát fogok csalódni abban az emberben, akit szerettem" – írta a színésznő.
Végül győzött a szerelem és januárban titokban összeházasodtak, majd egy igazán romantikus helyszínen, a Városligeti Műjégpályán ünnepelték esküvőjüket. A lagzira meghívott kb. 100 fő nem is tudta, hogy esküvőre mennek, ugyanis azt gondolták, Zsóka februári születésnapi bulijára hivatalosak. Zsóka egy, több millió forintos jeggyűrűt kapott férjétől,amit a Life.hu mutatott meg először. Titkos házasságkötésük napvilágra kerülése után azonnal jött is a hidegzuhany. Zsóka a közösségi odalán tette közzé, hogy máris válik.

"VÁLOK! Kérem a barátaimat, hogy ne gratuláljanak a házasságkötésemhez, mert ugyan tényleg hozzámentem Habony Árpádhoz, de már válunk. Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt. Azt gondoltam bután, hogy a papír majd változtat a dolgokon, pedig semmit! Az esküvőt követően eltűntem egy hétre, így nem maradt kérdés, hogy együtt folytatjuk-e! A szép percek mellé annyi fájdalom szorult a három és fél évbe, megijedtem, hogy akkor most már biztosan így kell leélnem az életem hátralevő részét. Nagyon sokat köszönhetünk egymásnak, nagy szerelem volt, örök helye marad a szívemben!


A pár többször is nekifutott a bontópernek, amelyre leginkább csak ügyvédeik jártak, végül sikerült elválniuk.

Forrás: MTI


„A hír igaz, elváltak. Mindenben közös akaratuk volt, fél óra alatt, legtipikusabb békés válást mondták ki, mindenféle holtvágány nélkül"

– tudtuk meg Dr. Strasser Tibor ügyvédtől, Zsóka jogi képviselőjéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.