Hátborzongató reklámmal sokkolták a nézőket

tv tv + bulvár robot reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szokatlan kisfilmmel találkozhattak az a brit Channel 4 műsorán a nézők.

Sokan tátott szájjal nézték azt reklámot, amit a napokban tettek közzé Angliában, a Channel 4 műsorán. A képsorokon egy rezzenéstelen arcú, élethű robot látható, melynek előnyeire a gyártója lelkesen hívja fel a figyelmet. Remekül lehet használni a háztartási feladatok ellátására, a gyerekeket tanítja, megnyugtatja, és még számtalan felhasználási lehetőséggel igyekeznek kedvet csinálni a legújabb lakótárshoz. A videón látható üres tekintetű robot, sőt, már maga a gondolat is hátborzongató. Azonban végül kiderült: nem terméket hirdetnek valójában ilyen szokatlan módon, hanem egy hamarosan induló sci-fi sorozatot.

Megbukott Nigella Lawson amerikai főzőműsorahttp://www.life.hu/bulvar/20150510-nigella-lawson-amerikai-fozomusora-megbukott-es-lekerul-a-kepernyorol.htmlKét évad után levette a képernyőről Nigella Lawson The Taste című főzőműsorát az amerikai ABC csatorna, miután drasztikusan visszaesett a program nézettsége.TV + Bulvár--Új valóságshow-t indít az RTL Klubhttp://www.life.hu/bulvar/20150511-uj-valosagshowt-indit-az-rtl-klub-vigyel-el-cimmel-melynek-musorvezetoje-istenes-bence-csobot-adel.htmlAz RTL Klubon ősszel kerül képernyőre a vadonatúj társkeresős valóságshow Vigyél el! címmel, amelynek műsorvezetője Istenes Bence lesz.TV + BulvárFotó: Margitay Klára/Life.huMedveczky Ilona üvöltözött, Friderikusz Sándor elsírta magáthttp://www.life.hu/bulvar/20150511-medveczky-ilona-uvoltozott-fridkerikusz-sandor-elsirta-magat.htmlKorábban már hírt adtunk róla, hogy nem volt könnyed a két népszerű hazai sztár első találkozása.TV + Bulvár--Reviczky Gábor megdöbbentő vallomása: "Csak a pénzért színészkedem!"http://www.life.hu/bulvar/20150425-reviczky-gabor-megdobbento-vallomasa-a-penzrol-es-a-szineszkedesrol.htmlSzokatlan őszinteséggel beszélt a tabutémának számító témáról a méltán népszerű színész.TV + BulvárFotó: Bielik István - OrigoKulcsár Edina kerekded popsit villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20150513-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-miss-world-elso-udvarholgye-kerekded-popsit-villantott-az-amerikai.htmlA szexi szépségkirálynő a Miami tengerpartról jelentkezett be és nem is akármilyen fotót posztolt.TV + Bulvár--Hajdu Steve fél, hogy elneveti magát a temetésenhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-hajdu-steve-fel-hogy-elneveti-magat-a-temetesen-az-always-look-on-the-bright-side-of-life-cimu.htmlA Brian Élete című film örökbecsű dala a legkeresettebb temetési dal – adta hírül korábban a The Telegraph egy brit kutatásra hivatkozva. A nóta nemsokár a Nem a Messiás című vigyoratóriumban magyarul is felhanzik Hajdu Steve előadásában, aki határozottan állítja, temetésen biztosan nem vállalná.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.