Katy Perry skorpiónasival ünnepel

Forrás: Instagram/ Katy Perry -
John Lennon Skorpió katy perry szemüveg ünnep turné nassolnivaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő éppen Bangkokban van, ahol világturnéjának 141. show-ját ünnepelte egy fincsi skorpiórágcsával.

Katy Perry, aki plasztik macskajelmezben bűvöli el ázsiai rajongóit, világturnéjának 141. fellépéséhez érkezett. Utolsó ázsiai show-ját egy kis pálcikára húzott skorpiónasival ünnepelte John Lennon-fazonú szemüvegben.

Forrás: Instagram/ Katy Perry

A Primastic elnevezésű világturnénak egyébként még ősszel lesz néhány állomása Dél-Amerikában.

Katy Perry hidrogénszőke lett

Az énekesnő soha nem félt attól, hogy alakítgasson a külsején, ezúttal azonban tényleg nagyon vad lett a változás. Nézd meg a fotót itt!

Hoppá! Kim Kardashiant megfosztották magassarkújától a reptérenhttp://www.life.hu/trend/20150515-kim-kardashiant-megfosztottak-magassarkujatol-a-repteren.htmlA 34 éves celebnő sem tud kibújni a repülőtéri alkalmazottak kérései alól, akik ráadásul azt kívánták: mezítláb menjen keresztül az ellenőrző kapun.Trend--Beyoncé pink forrónaciban mutatta meg hosszú combjait! Nézd meg a fotót!http://www.life.hu/trend/20150515-beyonce-pink-forronaciban-mutatta-meg-hosszu-combjait.htmlCsütörtökön kapták el a fotósok a 34 éves énekesnőt New York-ban, ahol izgalmas összeállításban mutatta meg hihetetlenül hosszú combjait.Trend--David Beckham vagy Ryan Reynolds dögösebb a motoron?http://www.life.hu/trend/20150515-david-beckham-vagy-ryan-reynolds-dogosebb-a-motoron.htmlMindkét sármos híresség néhány napja regisztrálta magát az Instagramra, és mindketten szépen posztolják is a jobbnál jobb fotókat.Trend--Ciciket villantott Rihanna a történelmi fotósorozatonhttp://www.life.hu/trend/20150514-rihanna-a-dior-arca-lett-es-elkeszultek-a-kampany-fotoi.htmlRihanna történelmet írt, amikor a Dior felkérte az arcának – ő lett ugyanis az első színes bőrű nő, akit a híres divatmárka szerződtetett. Most végre megjelentek a Secret Garden, vagyis a Titkos Kert kampányának lenyűgöző fotói.TrendOrigoTe jó ég! Mikor lett Nicole Kidman mosolya ilyen ijesztő?http://www.life.hu/trend/20150515-nicole-kidman-ranc-nelkuli-mosolya-nagyon-ijesztore-sikerult-az-american-idol-dontojen.htmlInkább tűnt vicsorgásnak, mint vigyorgásnak, amivel az ausztrál színésznő próbálkozott, hála totál ráncmentes arcbőrének.Trend--De gyönyörű! Julianne Moore igazi dívaként vonult a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20150515-julianne-moore-gyonyoruen-festett-a-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegen-vervoros-givenchy.htmlMerész választás volt a vérvörös Givenchy a vörös hajú színésznő részéről, de a végeredmény igazolja: nagyon is működött a dolog!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.