Nagyon dögösen főz Soma Mamagésa

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
személyiség Soma Mamagésa periódus táplálkozás karakter Maszk vega filozófia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésa, aki manapság nőknek szóló workshopokat tart, táplálkozásának filozófiáját osztotta meg közösségi oldalán, amelyhez pikáns képeket is posztolt.

Soma Mamagésa, mint az élet minden területén, a táplálkozásban is sok mindent kipróbált. Volt vega, vegán és húsevő is.

„Mint oly sok mindenben, a táplálkozásban is periódusaim vannak. Nem hiszek abban, hogy egyféle táplálkozás – egy életen, vagy akár évtizedeken keresztül – optimális lehet egy minden szinten teljes élet megéléséhez. Még az egyébként oly sok mindenben korlátozó klasszikus pszichológia is azt mondja, hogy mennél nyitottabb valaki, annál gazdagabb a szerepszemélyiség repertoárja" – írta közösségi oldalán Soma.

Forrás: Facebook/ Soma Mamagésa (Miklóska Zoltán)

A személyiség összetettségéről még tovább is elmélkedett az életművész híresség. Érdemes elolvasni, mi sok mindenben egyetértünk vele!

„Latinul a személyiség persona, vagyis maszk. A felnőtt lét tele van maszkokkal, amivel nincs is baj. A gond csak akkor van, ha ezt nem látjuk, és ránk ég. Emellett pedig még ott laknak bennünk az alapvető karakterek is, ami egészen mélyről jön. Az, hogy éppen hogy étkezem (sokféle szisztéma van) alapvetően attól függ, hogy mely személyiségem, illetve karakterem van a középpontban, túlsúlyban. Egyre profibban váltok a karaktereim között, élvezem, ahogy ebben a színjátékban (amiről Shakespeare már közel 500 éve írt) egyre éberebben tudom, mikor, melyiket, mire és hogyan használjam ahhoz, hogy sikeres, kiteljesedett, örömteli életem legyen. Most megint szükségem van a húsra. És igen. Rendszeresen megköszönöm az állatnak az életét.”

Forrás: Facebook/ Soma Mamagésa (Miklóska Zoltán)

Soma házasságába beleférnek a futó kalandok

Soma Mamagésa szerint egy magas szintű szeretet megléte esetén nem lehet probléma abból, ha valaki félrelép. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Nina Dobrev magassarkúban mutatta meg tökéletes spárgájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150513-nina-dobrev-szineszno-magassarkuban-mutatta-meg-tokeletes-spargajat.htmlA 26 éves színésznő Conen O’Brien vendége volt a talkshow-jában. Nina Dobrev a beszélgetés végén megmutatta, milyen szép a spárgája.TV + Bulvár--Jean-Claude Van Damme újra bemutatta híres csípőmozgásáthttp://www.life.hu/bulvar/20150513-jean-claude-van-damme-ujra-bemutatta-kultikus-tancat-a-kickboxerbol.htmlA sármos színész 26 évvel ezelőtt mutatta be kultikussá vált táncát a Kickboxer című filmben. Conen O’Brien talkshowjában megpróbálta rekonstruálni ezt a csodálatos mozdulatsort.TV + BulvárOrigoJakabos Zsuzsa: „Benne volt a pakliban hogy véget ér a karrierem"http://www.life.hu/bulvar/20150514-jakabos-zsuzsaval-europa-bajnok-uszonovel-a-sport-lelki-hattererol-sikerrol-es-kudarcrol.htmlJakabos Zsuzsa ritkán ad interjút, most azonban a Life.hu-val kivételt tett. Az Európa-bajnok úszónővel sikerről, kudarcról és örömteli koránkelésről beszélgettem.TV + Bulvár--Berki Krisztián még mindig Pamelába szerelmes?http://www.life.hu/bulvar/20150514-berki-krisztian-meg-mindig-pamelaba-szerelmes.htmlHoppá, Éden Adri elkapott egy szerelmesnek tűnő pillantást Berki Krisztiántól Pamela felé az Éden Éjjelben. Rögtön rá is kérdezett.TV + BulvárOrigoHorányi Juli extrém frizurát villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20150514-horanyi-juli-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoje-extrem-frizurat-villantott-rozsaszin-haja-lett.htmlAz X-Faktor énekesnője pinkre váltott, a tavaszi pasztell színek azonban nagyon jól állnak Julinak.TV + Bulvár--Debreczeni Zita édes fotót posztolthttp://www.life.hu/bulvar/20150514-debreczeni-zita-modell-meztelen-felsotestet-villantott-mert-gyermekkori-fotot-posztolt.htmlA modell különleges fotót posztolt magáról. Ti felismernétek Zitát a képen?TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.