Soma Mamagésa, aki manapság nőknek szóló workshopokat tart, táplálkozásának filozófiáját osztotta meg közösségi oldalán, amelyhez pikáns képeket is posztolt.

Soma Mamagésa, mint az élet minden területén, a táplálkozásban is sok mindent kipróbált. Volt vega, vegán és húsevő is.

„Mint oly sok mindenben, a táplálkozásban is periódusaim vannak. Nem hiszek abban, hogy egyféle táplálkozás – egy életen, vagy akár évtizedeken keresztül – optimális lehet egy minden szinten teljes élet megéléséhez. Még az egyébként oly sok mindenben korlátozó klasszikus pszichológia is azt mondja, hogy mennél nyitottabb valaki, annál gazdagabb a szerepszemélyiség repertoárja" – írta közösségi oldalán Soma. 

Forrás: Facebook/ Soma Mamagésa (Miklóska Zoltán)

 

A személyiség összetettségéről még tovább is elmélkedett az életművész híresség. Érdemes elolvasni, mi sok mindenben egyetértünk vele!

„Latinul a személyiség persona, vagyis maszk. A felnőtt lét tele van maszkokkal, amivel nincs is baj. A gond csak akkor van, ha ezt nem látjuk, és ránk ég. Emellett pedig még ott laknak bennünk az alapvető karakterek is, ami egészen mélyről jön. Az, hogy éppen hogy étkezem (sokféle szisztéma van) alapvetően attól függ, hogy mely személyiségem, illetve karakterem van a középpontban, túlsúlyban. Egyre profibban váltok a karaktereim között, élvezem, ahogy ebben a színjátékban (amiről Shakespeare már közel 500 éve írt) egyre éberebben tudom, mikor, melyiket, mire és hogyan használjam ahhoz, hogy sikeres, kiteljesedett, örömteli életem legyen. Most megint szükségem van a húsra. És igen. Rendszeresen megköszönöm az állatnak az életét.”

Forrás: Facebook/ Soma Mamagésa (Miklóska Zoltán)

 

Soma házasságába beleférnek a futó kalandok

Soma Mamagésa szerint egy magas szintű szeretet megléte esetén nem lehet probléma abból, ha valaki félrelép. Olvasd el a Life.hu cikkét!