Ki ne emlékezne a Szerelem első vérig Fügéjére? Beri Ary ma 47 éves, és teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Megváltozott, kemény megpróbáltatásokon ment keresztül, és sok idő után néhány éve az RTL Klub XXI. század című műsorában mesélt életéről. 

Beri Ary arról mesélt, hogy a Szerelem első vérig után nem tudta kezelni a sztárságot, bár kapott később is szerepeket, a Túsztörténetben alakított szerepéért pedig díjat is kapott, de nem engedték ki Spanyolországba átvenni.  Egy év múlva kapta meg összetörve. "Akkor döntöttem el, hogy itt a vége" -nyilatkozta. A XXI. század riportját itt meg is nézheted: 

A Best arról ír, hogy a színész ezután eltűnt, nem volt lakása, munkája, célja. "Próbáltam úgy lenni a világban, hogy nem vagyok ott, csak nehogy megismerjenek, visszagondolva 20 évem ment rá erre" - mesélte. "Sok mindent megéltem, voltam hajléktalan is... 2011-ben infarktusom volt, utána tettem le a piát és a cigit. Az elmúlt évtizedekben végig be voltam rúgva... most szeretnék kijönni pár komolyabb adósságból" - tette hozzá a művész, aki fest, bútorokat készít, és egy kiállítást is szerveztek neki, ami hatalmas sikert aratott.