Betiltják a mentolos cigit - Módosítja az agyunkat?!

Forrás: Thinkstock -
Európai Unió cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy európai uniós szabályozás miatt 2020. május 20-a után tilos lesz mentolos cigarettát, cigarettadohányt forgalomba hozni Magyarországon.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyi államtitkára, Zombor Gábor közölte, hogy egy 2014. áprilisi uniós irányelv betiltja a jellegzetes ízesítésű és az alkotóelemeikben ízesítést tartalmazó dohánytermékeket.

Forrás: Thinkstock

Az Origo korábbi cikke arról írt, hogy a mentolos cigi módosítja az agyunkat. A kutatás szerint azok, akik ilyen ízesítésű dohánytermékeket fogyasztanak, nehezebben tudnak leszokni a dohányzásról.

Édesapját gyászolja Tilla: "Ma volt apu temetése"http://www.life.hu/news/20150516-edesapjat-gyaszolja-tilla-till-attila.htmlSzomorú posztot tett közzé a közösségi oldalán Tilla. A műsorvezetőnek elhunyt az édesapja.NewsOrigoArccal vállalják szegénységüket a Facebookon a szociális ágazat dolgozói - Szégyenkeznek és félnekhttp://www.life.hu/news/20150516-arccal-vallaljak-szegenyseguket-a-facebookon-a-szocialis-agazat-dolgozoi.htmlElképesztően alacsony fizetést kapnak a szociális ágazat dolgozói. Sokan megelégelték a hallgatást és a szégyenkezést – arccal vállalják szegénységüket a Facebookon.News--Arcon lőtte egyéves húgát egy hároméves fiú az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/news/20150516-arcon-lotte-egyeves-hugat-egy-haromeves-fiu-az-egyesult-allamokban.htmlArcon lőtte egyéves húgát egy hároméves fiú az Egyesült Államokban péntek délután - írja az MTI. NewsThinkstockMasszázzsal csábította a nőket a szexszélhámos a Facebookon - Az Origo rájött a csalásra, a férfi eltűnthttp://www.life.hu/news/20150516-masszazzsal-csabitotta-a-noket-a-szexszelhamos-a-facebookon.htmlMasszázs ígéretével próbált nőkkel ismerkedni a Facebookon egy középkorú férfi. Speciális szolgáltatást ígért, és az egyik lánynak azt írta, hogy a Honvédkórházban dolgozik, orvosszakértőként. Az Origo utánajárt a történetnek, a férfi eltűnt. NewsThinkstockEltemették Páll Mónikát, a fiatalon elhunyt színésznőthttp://www.life.hu/news/20150516-eltemettek-pall-monikat-a-fiatalon-elhunyt-szinesznot.htmlSzerettei, barátai, iskolatársai és volt kollégái búcsúztatták pénteken a Farkasréti temetőben Páll Mónikát. NewsOrigoJön a vihar jégesővel! - Riasztást adtak kihttp://www.life.hu/news/20150512-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat-az-mti-hez-kedden-eljuttatott-veszelyjelzeseben-azt-irta.htmlA szerdán várható heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt több megyére másod- és elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.