Masszázs ígéretével próbált nőkkel ismerkedni a Facebookon egy középkorú férfi. Speciális szolgáltatást ígért, és az egyik lánynak azt írta, hogy a Honvédkórházban dolgozik, orvosszakértőként. Az Origo utánajárt a történetnek, a férfi eltűnt. 

Fiatal és érett nőknek kínált jónimasszázst egy férfi a Budapest XVII. kerület-Rákosmente nevű zárt Facebook-csoportban. Péntek reggel írta ki, hogy keresi a nőket, azonban a bejegyzés több csoporttagnak is gyanús lett. Ráadásul oldala hemzsegett az erotikus tartalmú üzenetektől is. 

A szexszélhámos lebukásának történetét az Origón olvashatod el!
Forrás: Origo

Az Origo először csak követte a beszélgetést, de amikor a kommentelők és a posztoló társalgása kezdett veszekedésbe torkollni, a portál újságírója interjút kért a férfitól. Azt szerette volna megtudni, pontosan hogyan történik egy kezelés, van-e bármilyen papírja arról, hogy végezhet ilyen szolgáltatást, és azt is megkérdeztük tőle, eredményes-e ez a fajta ügyfélszerzés. Öt perccel a megkeresés után a jónimasszázsra toborzó bejegyzés eltűnt, nem sokkal később pedig már Gy. Viktor Antal nevű felhasználót sem lehetett megtalálni a közösségi oldalon, és a kórház sem ismer ilyen névre hallgató orvosszakértőt.