Stohl András: "Az alkohollal valóban vannak problémáim"

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
drog Stohl András alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész leszokófélben van a cigarettáról, de az előadás utáni kisfröccsöt nagyon várja.Tudja, hogy hibázott, de úgy érzi, megfizetett a bűneiért. A színész minderről a Libikóka című beszélgetős showban Krizsó Szilviának mesélt.

"Negyvennyolc éves vagyok, de igazából csak negyvenhét és fél. Az a fél év hiányzik az éle­temből. Viselek egy hátizsákot, amelyben ott van a börtön. Nagyon megosztom az embereket. Vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon nem, hidegen alig hagyok valakit. Azt tapasztaltam, hogy az ötven feletti hölgyeknek vagyok a nagy kedvence. Talán szeretik a rakoncátlan rosszfiú énemet" - mondta.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A színész állítja, a drogokkal leszámolt, de az alkoholfogyasztást nem tagadja.

"Köszönöm szépen, jóban vagyunk! Az alkohollal valóban vannak problémáim. Most, negyvennyolc évesen ott tartok, hogy az előadások után várom, hogy megigyam a kisfröccsömet, de büszkén mondom, két hónapja nem ittam, és két hónapja csak elektromos cigit szívok. Nem tudom, meddig fogom bírni" - mondta Stohl.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.