Philip Seymour Hoffman gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maga alá temette a gyász Philip Seymour Hoffman özvegyét. Az asszony a tragédia óta először szólalt meg.

Már több mint egy éve, hogy holtan találtak rá Philip Seymour Hoffmanra a fürdőszobában. Később kiderült, hogy a színész kábítószer-túladagolásban halt meg. Özvegye Mimi O’Donnell a napokban megtörte a csendet és először beszélt a tragédiáról.

Forrás: AFP

kiderült, hogy a színész kábítószer-túladagolásban halt meg. Özvegye Mimi O’Donnell a napokban megtörte a csendet és először beszélt a tragédiáról. Elmondta, hogy a gyász teljesen maga alá temette, csak nemrégiben szedte össze magát annyira, hogy újra munkába állt, az elmúlt egy évet a gyászmunkának szentelte.

"Széthullott az életem. A külvilág felé megpróbáltam tartani magam, de a gyerekeim látták, mennyire mélyen vagyok. Sok idő kellett, amíg a gyászon kívül másra is tudtam gondolni és képes voltam visszatérni a világba" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.