Stahl Judit szerint mindig az a fontos, hogy az ember szeresse a munkáját, a pénz ehhez képest nem lényeges.

Sokan csak Stahl-birodalomnak nevezik azt a szerteágazó üzletágat, amelynek középpontjában Stahl Judit gasztronómiája áll. Az egykori híradós csak mosolyog ezen az elnevezésen – írja a Bors – hiszen ezen a „birodalmon” mindössze hatan dolgoznak, és ő maga nem nagyvezérként, hanem hétköznapi emberként éli az életét. Mindennap fél hétkor ébred, elviszi a lányát iskolába, dolgozik, ebédel, alszik egy keveset, majd újra dolgozik, ami után ismét Hannának jut a főszerep – írja a lap.

Forrás: TV2

„A mai napig egy 67 négyzetméteres lakásban lakom, az autóm nyolcéves és ruhákra sem költök vagyonokat. Sőt! Nem is szeretek vásárolni, ha tehetem, interneten vásárolok és van több, teljesen egyforma ruhadarabom is” – vallotta be Stahl Krizsó Szilviának a Libikóka című beszélgetős show-ban, a Radnóti Színház színpadán

„Rendszeresen futok és súlyzózom. Hetente legalább ötször sportolok” – mesélt alakjának titkáról a 46 éves Stahl Judit, aki azt is elárulta, mivel töltené az idejét, ha nem a gasztronómia iránti szenvedélye uralná mindennapjait: „Sokat lennék a lányommal, olvasnék és rengeteget időznék a Balatonon.”